Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Wat is er beter aan de nieuwste satisfyer pro2?

5 redenen om de nieuwe Satisfyer pro 2 te kopen

De nieuwste Satisfyer pro 2 Generatie 3 ! Wat is er beter?

Satisfyer introduceert het volgende baanbrekende seksspeeltje en opvolger van de originele Pro 2: de Satisfyer Pro 2 Generatie 3! Deze Nieuwe versie bevat verbeteringen zoals extra vibratiemodi, een nieuwe technologie en app-bediening. Gezien het overweldigende succes van de vorige Pro 2, zal deze nieuwe Sattie zeker net zo populair worden.

LET OP!! Er zijn van deze nieuwe Satisfyer Pro 2 Generatie 3 namelijk 2 varianten. Met APP bediening en zonder APP

Luchtdruk en trillen tegelijk 

Je kunt nu de Satisfyer gebruiken met luchtdruk of vibratie stand apart of tegelijk!! Dit zal zorgen voor meer orgasmes en variatie in je Satisfyer routine.

Nieuwe standjes 

Zijn voorganger ( pro 2) stimuleerde hier voor de clitoris enkel stimuleerde met 11 luchtdrukgolven, gaat de nieuwe Pro 2 nog een stapje verder! Deze nieuwe, verbeterde versie is ook uitgerust met 11 verschillende drukgolven, maar ook met 12 gloednieuwe, krachtige vibratieprogramma’s om je orgasme naar een hoger niveau te tillen.

Ander materiaal

Deze nieuwe Sattie voelt trouwens veel zachter aan dan zijn voorganger. Het harde plastic heeft plaats gemaakt voor een zachte smots buitenkant dat lekkerder vasthoudt in de hand. De siliconen blijven ook op kamer tempratuur dus de volgende keer als je je Satisfyer pakt zal deze niet meer koud aanvoelen.

Het nieuwe opzetkapje 

Ook kan je nu genieten van een nieuwe opzetkapje! Deze werkt door middel van de nieuwe Liquid Air-technologie. Deze nieuwe technologie imiteert het sensuele gevoel van een waterstraal op de huid en zorgt voor golvende, tikkende bewegingen op de clitoris.

Bedienen met de APP

Last but not least!! Deze versie van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 is compatibel met de Satisfyer Connect-app. Met de app kunnen gebruikers de controle over hun vibrator aan anderen geven, spannende ritmes creëren, de vibrator aan een afspeellijst koppelen of omgevingsgeluiden als trillingen sturen. Lees alles HIER over de Satisfyer app in ons blog.

Nu nog kiezen welke het word? Met of zonder app ze zullen allebei je oude Satisfyer overtreffen! Kleine Spoiler binnen kort komen ze ook in het paars en zwart 🙂