Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Weg met die sleur!

5 Tips voor meer spanning in de slaapkamer

Meer spanning in de slaapkamer

Ben jij klaar om eens vurig de liefde te bedrijven ?

We hebben allemaal wel eens zo’n periode dat seks een moetje word. We noemen dat ook wel routine seks. Je doet het omdat het nou eenmaal in je routine zit en je jouw partner tevreden wilt houden. Maar geen van beide word hier nou echt gelukkig van toch?

Daarom hebben we voor jou een aantal tips op een rijtje gezet om de vonken er weer vanaf te laten vliegen…..pak je aantekeningen boekje er maar alvast bij. Let’s go!

  1. NO GO ZONE

Maak van jullie slaapkamer verboden terrein voor telefoons. Dit is echt één van de grootste boosdoeners als het gaat om routine seks. Want zodra jullie beide die telefoon in je hand hebben ben je totaal afgeleid en is de kans op een vrijpartij heel klein (tenzij je natuurlijk beide een porno video kijkt). Leg je telefoon weg zodra je in de slaapkamer bent, en vind een connectie met je partner in plaats van online. Zo heb je echt tijd voor elkaar.

  1. Weg met die comfie outfits.

Zeg nou zelf dat veel te grote, comfie T-shirt en trainingsbroek is toch niet sexy ? Trek eens een spannend setje aan of een mooie kimono. Je voelt je gegarandeerd heel zelfverzekerd en sexy en zal het hoofd van jouw partner op hol slaan. Voor de mannen onder ons trek uit werk niet gelijk je trainingspak aan maar zorg voor een verzorgde outfit en gepoetste tanden.

  1. PLAY time (speeltjes)

Speeltjes, een sleutel tot succes. Ga er eens goed voor zitten samen met je partner. Open de site en kijk samen naar wat jullie leuk en spannend lijkt. Ga eerst voor wat basis dingetjes. Neem bijvoorbeeld een vibrerend eitje, blinddoek of handboeien.

De meeste mensen denken dat seks speeltjes alleen voor de vrouw / man alleen is. Maar er zijn ook tal van koppel toys. Daarnaast is het ook super spannend om jouw partner eens te verwennen met een speeltje. Let’s take over control.

  1. Let’s talk

Niet de makkelijkste tip maar wel één van de belangrijkste. Want vooral als je al langer een relatie hebt, denk je wel alles te weten wat jouw partner fijn vind. Maar niets is minder waar, gedurende de jaren kunnen jouw interesses of die van jouw partner veranderen. Het is daarom super belangrijk om hier over te praten. Daarnaast helpt het ook om te beginnen met een goede vrij partij want zodra jullie erover praten zal je je merken dat je beide zin hebt om gelijk jullie nieuwe plannen uit te gaan voeren.

  1. Laat je fantasie eens gaan

Doen jullie het altijd in bed? Kijk samen dan eens of er ook andere spannende plekjes zijn waar jullie het willen doen. Je hoeft natuurlijk niet gelijk naar buiten maar in jullie huis zijn vast genoeg plekjes waar jullie nog kunnen vrije. Denk bijvoorbeeld aan de keuken… die afwas komt later wel.

Nu is het tijd om deze tips in de praktijk te gaan brengen. Let’s have some seks. ?