Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Glazen en metalen dildo tips!

Afkoelen met temprature play

Afkoelen met temprature play

Ooit wel eens gehoord van temprature play? Dit is het warm of koud maken van een glazen of metalen dildo! Dit kan een leuke toevoeging zijn op jouw seks leven tijdens de warme zomer dagen! Daarom hebben we het nu over de koude temprature play.

Waarom koude temperature play?

Koude temperature play kan een verfrissende en opwindende ervaring zijn. Door de sensatie van kou te combineren met het gebruik van een glazen of metalen dildo, kun je je lichaam nieuwe prikkels geven en je zintuigen op een andere manier stimuleren. De koude temperatuur kan je huid doen tintelen en je gevoeligheid vergroten, wat kan leiden tot intense en bevredigende orgasmes. Het is belangrijk op te merken dat iedereen verschillend is, dus het is essentieel om naar je eigen comfortniveau te luisteren en te experimenteren met wat voor jou het beste werkt.

Veiligheid voorop:

Voordat we verder gaan, is het belangrijk om de veiligheid niet uit het oog te verliezen. Bij temperature play met glazen of metalen dildo’s zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat je plezierig en veilig kunt genieten:

  1. Kies een geschikte dildo: Zorg ervoor dat je een dildo kiest die specifiek is ontworpen voor koude temperature play. Glas en roestvrij staal zijn materialen die de kou goed vasthouden en veilig kunnen worden gebruikt voor dit soort spel.
  2. Controleer de temperatuur: Zorg ervoor dat je de temperatuur van de dildo controleert voordat je deze gebruikt. Vermijd extreme temperaturen en zorg ervoor dat de dildo koud aanvoelt, maar niet ijskoud is. Een goede manier om de temperatuur te regelen, is door de dildo enkele minuten in koud water of in de koelkast te leggen.
  3. Begin langzaam: Begin met langzame bewegingen en bouw geleidelijk de intensiteit op. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan de koude sensaties, dus luister naar je eigen comfortniveau en pas het tempo aan dat het beste bij je past.
  4. Gebruik glijmiddel: Een glijmiddel op waterbasis is essentieel om een soepele en comfortabele ervaring te garanderen. Breng voldoende glijmiddel aan op zowel de dildo als op jezelf om wrijving te verminderen.

metalen dildo in ijs

Verkenning van sensaties:

Nu je op de hoogte bent van de veiligheidsmaatregelen, is het tijd om de sensaties van koude temperature play te verkennen. Hier zijn enkele suggesties om je op weg te helpen:

  1. Langzame inbrenging: Begin met het langzaam inbrengen van de koude dildo in je lichaam. Voel hoe de kou je huid prikkelt en je zintuigen doet ontwaken. Experimenteer met verschillende snelheden en dieptes om te ontdekken wat jou het meeste plezier geeft.
  2. Temperatuurcontrasten: Combineer koude temperaturen met warmte voor een sensationele ervaring. Plaat s de dildo bijvoorbeeld even in warm water voordat je hem gebruikt. Wissel af tussen warm en koud om je lichaam te verrassen met verschillende sensaties.
  3. Externe stimulatie: Gebruik de koude dildo om je erogene zones extern te stimuleren. Strijk ermee over je huid, masseer je tepels of laat de koude puntjes van de dildo langs je dijen glijden. Verken je lichaam op nieuwe manieren en ontdek welke aanrakingen je opwinding verhogen.
  4. Communicatie en experimentatie: Als je de koude temperature play met een partner uitprobeert, is communicatie van essentieel belang. Geef duidelijk aan wat je fijn vindt en experimenteer samen om te ontdekken wat voor jullie beiden werkt. Respecteer elkaars grenzen en geniet samen van de ontdekkingstocht.

Conclusie:

Koude temperature play met glazen of metalen dildo’s kan een opwindende toevoeging zijn aan je seksuele repertoire. Verken de sensaties, wees avontuurlijk en sta open voor nieuwe ervaringen. Onthoud altijd de veiligheidsmaatregelen en luister naar je eigen lichaam. Het belangrijkste is dat je geniet van de reis en ontdekt wat jou het meeste plezier geeft. Veel plezier met het verkennen van de koude kant van genot!