Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Ontdek de 2 verschillende Cowgirl varianten

Alles wat je moet weten over het standje Cowgirl

Alles wat je moet weten over het standje Cowgirl

Wil je een keer de touwtjes in handen nemen in de slaapkamer? Probeer dan eens het standje cowgirl.

Geef je in de slaapkamer vaak de leiding aan je partner, maar ben je nieuwsgierig om zelf de controle over te nemen? Dan kunnen de standjes cowgirl en reverse cowgirl wel eens iets voor jou zijn.

Hoe ziet het cowgirl-standje er precies uit?

Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Je partner ligt op zijn rug terwijl jij bovenop hem knielt met je benen gespreid. Zoals bij alle seksstandjes geldt: oefening baart kunst, en na verloop van tijd zal het echt niet meer zo ongemakkelijk aanvoelen als de eerste keer.

Wanneer je voor de eerste keer het cowgirl-standje wilt uitproberen, kan je het best niet meteen overhaasten. Begin rustig en wees niet bang om glijmiddel te gebruiken als dat voor jou prettig is. Zorg ervoor dat je jezelf in een comfortabele hoek positioneert ten opzichte van de penis van je partner of het seksspeeltje, omdat cowgirl diepe penetratie mogelijk maakt. Hierdoor kan het veel intenser aanvoelen dan bijvoorbeeld in de missionaris positie.

Reverse cowgirl

Naast het traditionele cowgirl-standje is er ook de reverse cowgirl-variant om de slaapkamer ervaring wat opwindender te maken. Het basisprincipe blijft hetzelfde, maar het verschil is dat je niet met je gezicht naar je partner toe zit. In plaats daarvan neem je de omgekeerde positie in op je partner, zodat de ander jouw rug ziet terwijl jij zicht hebt op zijn, haar of hun voeten. Het is misschien niet zo intiem omdat oogcontact ontbreekt, maar het kan wel heel spannend en intens zijn. Dus, ben je klaar om wat te experimenteren?