Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

It's Anal August

Tips voor Anaal Toys

De Anaal Toys Gids

Alle weetjes en tips over Anaal toys

Anale speeltjes zijn in de loop der jaren populairder geworden, en door de toenemende acceptatie durven gelukkig steeds meer mensen deze vorm van  intimiteit te verkennen. Daarnaast zijn anaal toys een goede “training” voordat je aan anale seks begint. In deze blog zullen we de verschillende soorten anale speeltjes bespreken, tips voor veilig en plezierig gebruik, en het belang van open communicatie bij het introduceren van anale speeltjes in je seksuele repertoire.

Waarom is het fijn een anaal toy te gebruiken?

Vanwege de concentratie van zenuwuiteinden hier, zal een vinger, buttplug, dildo of anaal vibrator die naar binnen gaat en de anus dus iets oprekt en stimuleert erg opwindend zijn. Het betekent ook dat je veel sensatie kunt bereiken door alleen al met de anale opening te spelen. Dus als je het nog te spannend vindt om een speeltje te gebruiken dan kan je door alleen strelen met je vingers (vergeet niet je nagels te knippen) al ontdekken dat dit heel gevoelig is totdat je klaar bent om naar binnen te gaan.

Wat is de definitie van een anaal toy?

Voordat we ons verdiepen in de wereld van anale speeltjes, is het essentieel om te begrijpen wat ze zijn en hoe ze werken. Anale speeltjes zijn specifiek ontworpen voor anale stimulatie en spel. Hiervoor dienen ze veilig te zijn voor anaal gebruik. Let hierbij vooral goed op de uiteinden. Een spitsere punt zorgt voor gemakkelijke penetratie en onderop dient een brede stop te zitten die voorkomt dat het speeltje “anaal verdwijnt”.

Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, maten en materialen, elk afgestemd op verschillende voorkeuren en comfortniveaus.

Welke soorten anale speeltjes zijn er?

  • Butt Plugs: Dit zijn doorgaans kleine, gladde speeltjes die zijn ontworpen voor zachte stimulatie en om een gevoel van volheid te geven.
  • Anale kralen: Bestaande uit een reeks kralen aan een flexibele string of handvat, die een unieke sensatie bieden bij het inbrengen en verwijderen.
  • Anale dildo’s: Vergelijkbaar met traditionele dildo’s, zijn anale dildo’s speciaal ontworpen voor anaal gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en texturen.
  • Prostaat massagers: Bedoeld voor het stimuleren van de prostaatklier bij mensen met een prostaat. Deze speeltjes leiden tot intens plezier en krachtige orgasmes. Je herkent ze aan de gebogen vorm om de P-spot goed te kunnen bereiken.
  • Anaal vibrators: Dit kan ook een vibrator zijn die vaginaal gebruikt kan worden maar is ontworpen is met een veilige anaal stop dat deze ook anaal gebruikt kan worden.

Veiligheid voorop

Een van de meest cruciale aspecten van anaal spel is veiligheid. In tegenstelling tot de vagina, ontbreekt het de anus aan het natuurlijke “nat worden” en kan het gevoeliger zijn voor scheuren of verwondingen. Hier zijn enkele essentiële veiligheidstips:

  • Gebruik altijd voldoende anaal glijmiddel om wrijving te verminderen en het comfort tijdens het spel te verbeteren. Gebruik glijmiddel op waterbasis bij een speeltje van siliconen.
  • Begin met speeltjes van kleine omvang en werk geleidelijk toe naar grotere exemplaren naarmate je comfortniveau toeneemt.
  • Zorg ervoor dat anale speeltjes een brede basis hebben om per ongeluk volledige inbreng te voorkomen en het risico van een medische ingreep voor verwijdering te voorkomen.
  • Reinig speeltjes vóór en na elk gebruik om de juiste hygiëne te behouden en de verspreiding van bacteriën te voorkomen. Dit kan met warm water en een milde zeep of met toy cleaner.

Communicatie en toestemming

Open communicatie vormt de basis van elke gezonde seksuele relatie. Voordat je anale speeltjes introduceert in je intieme ervaringen met jou partner, is het essentieel om je wensen, grenzen en comfortniveaus te bespreken. Vertrouwen en toestemming zijn cruciaal, aangezien anaal spel een kwetsbare en intieme ervaring kan zijn.

Solo versus spelen met een partner

Anale speeltjes kunnen zowel bij solo als met een partner worden genoten. Wil je het anale spel alleen verkennen, neem je tijd, luister naar je lichaam en experimenteer op je eigen tempo. Bij het anaal spel met een partner ligt de focus op wederzijds begrip en geduld, en onthoud dat de voorkeuren van elke persoon kunnen verschillen.

Reiniging en bewaren van jouw anaal toy

Een goede hygiëne en het onderhoud van speeltjes zijn essentieel voor een veilige en plezierige ervaring met anaal spel. Reinig de speeltjes grondig met warm water en milde zeep na elk gebruik, of gebruik specifieke toy cleaner voor speeltjes. Bewaar je speeltjes op een koele, droge plaats uit direct zonlicht.

Onze Anaal Toy Tips

Het verkennen van anale speeltjes kan een geweldig plezierige ervaring zijn wanneer je je bewust bent van hoe je met anaal speeltjes omgaat en hoe je ze veilig gebruikt. Zoals bij elke seksuele verkenning, neem de tijd om je lichaam te verkennen en communiceer openlijk met je partner. Onthoud dat de sleutel tot een bevredigende ervaring met anale spel ligt in jouw welbevinden en toestemming.

Welke speeltjes raden wij aan voor Anaal spel? Hieronder vindt je onze toy tips van beginnend gebruiker tot expert en voor zowel hem als haar.

Beginnend spel

Ga voor een simpele Buttplug om te ontdekken of anaal spel bij jou past. Een klassieke siliconen Buttplug ( ook voor de P-spot) is niet prijzig en een prima start. Ook zijn er Buttplug Sets te koop waarmee je steeds een stapje groter kunt gaan.

Stapje verder

Verlang je naar meer? ontdek dan onze vibrerende buttplugs en prostaat massagers. Of bijvoorbeeld een Buttplug van Metaal of Glas waarmee je ook tempertuur spelletjes kunt doen door ze in de koelkast te leggen of onder de warme kraan te houden.

Daarnaast zijn er anaal speeltjes die afstandbedienbaar zijn. Zowel via een Afstansbediening als met APP

Voor de expert

Wil je het echte werk? Denk dan eens aan een sterke anaal vibrator of een vibrator die je ook anaal kunt gebruiken door een brede basis bij het handvat. Ze hebben een goede diameter en zijn door het handvat goed in en uit te bewegen.

Meer anaal Toys ontdekken? Klik dan hier>