Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Booty training?

Tips om ultiem te genieten van Anale seks

Tips om ultiem te genieten van Anale seks

Heb je het altijd al eens willen uitproberen? Anale seks.. Anale seks proberen kan natuurlijk best spannend zijn. Wij geven je graag een aantal tips hoe je jezelf hier zo goed mogelijk op voor kan bereiden.

Train met behulp van een buttplug

Een buttplug is een perfecte toy voor de beginner bij Anale seks. Een plug kan voor een superfijn gevoel geven, ook in combinatie met vaginale seks. Veel vrouwen vinden Anale penetratie heftig. Je kringspier is dan ook heel erg gevoelig.  Een buttplug kan net iets minder heftig zijn om mee te beginnen.

Size does matter

Door de vorm van de buttplug kan je je gemakkelijker voorbereiden voor anale seks, dit komt door de vorm. Hij loopt van smal naar breed en heeft vaak een plat einde, handvat of zuignap. Het puntje is om hem gemakkelijk in te kunnen brengen. De wat bollere kant zorgt voor de oprekking. Ook zijn er buttplugs te koop in een set, met meerdere maten. Zo kan je het zelf rustig aan opbouwen. Door het gebruik van een plug stimuleer je de zenuwuiteinde van de anus en zal je intenser of anders klaarkomen dan ooit eerder. Er bestaan ook vibrerende buttplugs, hiermee vergroot je de kans op ultiem genot. Gebruik altijd een toy die geschikt is voor Anale seks, deze hebben een plat uiteinde, zuignap of handvat. Hiermee voorkom je dat hij rectaal verdwijnt en een tripje naar de SEH.

Insmeren

Gebruik glijmiddel! Smeer een aangename hoeveelheid op de buttplug en rond je anus. Laat je insmeren en masseren dit zorgt voor ontspanning. Belangrijk is dat je, in combinatie met een toy, gebruik maakt van een glijmiddel op waterbasis. Glijmiddel met silicone er in, kan voor onherstelbare schaden zorgen aan de toy. Dit geldt niet alleen voor de buttplug maar ook voor alle andere sekstoys gemaakt van silicone.

Wanneer je Anale seks gaat verkennen is het prettig om een ontspannen sfeer te creëren. Hoe relaxter jij bent hoe fijner en makkelijker het gaat. Er zijn verschilde soorten glijmiddel speciaal voor Anaal genot.

Zo heb je bijvoorbeeld ook verwarmend glijmiddel, voor een extra sensatie of eentje speciaal voor vrouwen.

Wanneer je samen met je partner een plug en of Anale seks voor het eerst probeert. Spreek dan van tevoren duidelijk af wat je wel en niet durft of prettig vindt. Stop betekend stop.

Wanneer je er klaar voor bent en je over gaat van buttplug naar het gebruik van een Dildo of Penetratie door je partner. Controleer even of er nog voldoende glijmiddel aanwezig is. Zo niet, Lekker opnieuw smeren en begin rustig aan.