Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Valentijnsdag is niet alleen voor koppels

Cadeau's die je moet hebben

De dag van de liefde ook wel bekend als Valentijnsdag komt eraan. Veel mensen denken dat enkel koppels Valentijnsdag kunnen vieren. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Alle singles niet getreurd. Hier wat toys om Valentijnsdag door te komen! Dit zijn de cadeau’s die je moet hebben

Satisfyer – Pro 2 Classic Blossom

Je hoeft niet perse een roos van een ander te krijgen, geef je zelf er een! Deze luchtdruk vibrator heeft 11 verschillende luchtdrukgolf programma’s en is ook nog eens waterproof. Perfect om in bad of onder de douche te gebruiken.

HighOnLove – Sensuele Bad Olie Lavendel & Honeybee

Om in de romantische stemming voor wat zelfliefde te komen heeft HighOnLove een badolie die een kalmerende geur heeft. Ervaar hiermee een echt verwen moment, de olie wordt snel door je lichaam opgenomen om jouw lichaam te verzorgen en voeden.

HighOnLove x Jopen – Pleasure Set

Geef jezelf een cadeau door deze pleasure set te bestellen. In het pakket zitten twee artikelen zowel een rabbit vibrator als een stimulatie gel. De O’Gel is gemaakt door HighOnLove om een intensere ervaring te krijgen. Zo worden aanrakingen meer opgewonden en wordt de climax naar een nieuw niveau gebracht.

Fun Factory Jewels – Manta G5 | Masturbator Garnet

De Manta G5 van Fun Factory is een toy origineel ontworpen voor mannen. De toy wordt vaak gebruikt door koppels, echter is die ook perfect voor solo plezier. De MANTA ligt fijn in de hand waardoor je hem gemakkelijk op en neer kan bewegen. Overal is bij deze toy over nagedacht, van de ribbels aan de binnenkant als de vorm die zorgt voor een betere omarming van de penis. Kortom de perfect toy voor mannen.

Satisfyer – Lolli plug 2 – Anaal vibrator

Geniet van sensuele anaal- en prostaatmassages met de Satisfyer Lolli-Plug 2 groen: De anaal vibrator met oplopende bolvormige structuur maakt indruk met een zijdezacht, glad oppervlak van lichaamsvriendelijke siliconen en is geschikt voor mannen en vrouwen. De 12 trilprogramma’s van de 2 motoren kunnen worden bediend via het gemakkelijke bedieningspaneel.