Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Deze wil jij op jouw Sex Playlist

Top 10 Sex nummers

Top 10 beste Sex Playlist

Zet jij een lekker muziekje op tijdens de seks? Lees dan verder!

Want met uitzondering van vluggertjes en spontane afspraken, heb je absoluut een knallende afspeellijst nodig om direct beschikbaar te hebben zodra het moment om wat sexy tijd vraagt. Niet alleen maakt muziek de hele ervaring net een beetje leuker, maar het geeft je ook een ritme om te volgen en stelt je in staat om het tempo te bepalen in welke sfeer je je ook voelt. Als je langzamere, meer gepassioneerde seks met je partner wilt hebben, hoef je alleen maar een afspeellijst met langzamere tempo’s te kiezen. Als je ruigere, kinky seks wilt, dan zijn er zeker meer up-beat nummers die daar ook geschikt voor zijn.

Kortom: ongeacht welk genre of tempo jij en je partner kiezen, muziek is een gamechanger en moet absoluut op dezelfde manier worden gebruikt als condooms, glijmiddel en andere seksspeeltjes in de slaapkamer. Beschouw het als een “sexcessory” als je wilt. Dus als je geen idee hebt waar je moet beginnen, maak je geen zorgen, we hebben wat gegraven en een top 10 samengesteld met de beste nummers om op de achtergrond te hebben terwijl je het vuile werk doet. Kies wat je aan je eigen afspeellijst wilt toevoegen en heb plezier. Je orgasmes verdienen dit.

1. Pony – Ginuwine
2. Birthday Sex – Jeremih
3. Earned It – The Weeknd
4. Often – The Weeknd
5. Don’t – Bryson Tiller
6. Ride – SoMo
7. All The Time – Jeremih, Lil Wayne, Natasha Mosley
8. Streets – Doja Cat
9. Call Out My Name – The Weeknd
10. Sex With Me – Rihanna

Cupido Playlist

Ook hebben we een lekkere Playlist voor jouw samengesteld. Hierop staan meerdere nummers die jou de meest hete nachten gaan bezorgen. Deze Playlist kan je hier vinden.