Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Waarom masturberen goed is!

De 12 voordelen van Masturbatie voor een vrouw

De 12 voordelen van Masturbatie voor een vrouw

Masturbatie bij vrouwen heeft verschillende voordelen, zowel fysiek als emotioneel. Hier zijn enkele van de voordelen:

 1. Stressverlichting: Masturbatie kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Tijdens het orgasme komen er endorfines vrij, wat een ontspannend effect heeft.
 2. Verbeterde slaap: Masturbatie kan helpen om beter te slapen, omdat het helpt bij het vrijkomen van oxytocine en endorfines, die de slaap bevorderen.
 3. Pijnverlichting: Sommige vrouwen ervaren verlichting van menstruatiekrampen en andere vormen van pijn, zoals hoofdpijn, na het bereiken van een orgasme.
 4. Verhoogd seksueel plezier: Door masturbatie kunnen vrouwen hun lichaam beter leren kennen, wat kan leiden tot een beter seksueel begrip en meer plezier tijdens seksuele activiteit met een partner.
 5. Verbeterd seksueel genot: Door masturbatie kunnen vrouwen hun eigen lichaam beter leren kennen en begrijpen wat hen seksueel opwindt, wat kan leiden tot een beter seksueel plezier en meer zelfvertrouwen in de slaapkamer.
 6. Verbeterde vaginale gezondheid: Masturbatie kan de vaginale doorbloeding stimuleren en helpen bij het behouden van vaginale elasticiteit, wat kan bijdragen aan een gezonde vaginale functie.
 7. Stressvermindering: Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid.
 8. Versterking van de bekkenbodemspieren: Tijdens masturbatie spannen de bekkenbodemspieren zich aan, wat kan bijdragen aan een verbeterde blaas controle en verminderde kans op incontinentie.
 9. Zelfkennis en zelfvertrouwen: Masturbatie helpt vrouwen om hun eigen lichaam en seksuele voorkeuren beter te begrijpen, wat kan leiden tot een beter zelfbeeld en zelfvertrouwen.
 10. Verbetering van seksuele relatie: Het begrijpen van je eigen seksuele verlangens en behoeften door masturbatie kan helpen bij het verbeteren van de communicatie met een partner en een bevredigender seksleven.
 11. Bevordering van een gezonde seksualiteit: Masturbatie is een natuurlijk onderdeel van seksualiteit en kan helpen bij het bevorderen van een gezonde relatie met seks en het verminderen van seksuele spanning.

   

  Het is belangrijk om te onthouden dat masturbatie een persoonlijke keuze is en dat de voordelen en ervaringen voor elke vrouw kunnen variëren. Het is een normaal en gezond aspect van seksualiteit, en het is belangrijk om je comfortabel te voelen met je eigen lichaam en seksualiteit, en om te doen wat voor jou goed voelt.