Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🐣  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Inspiratie voor valentijn cadeaus

De 5 beste valentijn cadeautjes!

Cupido’s 5 beste valentijn cadeautjes

 

HIGHONLOVE – Dark Chocolate Body Paint 100 ml

Deze eetbare bodypaint is gemaakt van heerlijke donkere chocolade met hoogwaardige hennepzaadolie waardoor de lust wordt opgewekt! Met dit leuke cadeautje kan je jouw partner letterlijk versieren. Deze bodypaint is 100% natuurlijk.

Erotisch Hartje – Tease & Please

Dit super schattige hartje is gevuld met leuke prikkelende uidagingen voor jou en je partner. Pak een kaartje en voor uit wat er op staat!

RS – Essentials – Kit d’Amour Zwart/Roze

Deze RS kit D’Amour roze is een inspirerende love kit. Het valentijn cadeau voor koppels die intiem willen zijn op een vernieuwende en elegante manier. Dit prachtige tasje bevat een discrete lipstick vibe, een ‘pleasure’ veer en een sensuele blinddoek.

Cuties – Mini Vibrator Roze

Dit is een mini vibrator die je overal mee naar toe kan nemen! Hij heeft 7 standen en is 12,5 cm lang. Het ideale cadeau dat jouw partner overal mee naar toe kan nemen.

Pavo Couture – Thong Cato en bralette Tess Wijn Rood

Deze prachtig rode thong en bralettte zijn een peerfect cadeau om jouw partner mee te verwennen. Super comfertabel en gemaakt met mooie gebloemde kanten. Echt een cadeau om jouw partner/valentijn speciaal mee te laten voelen!