Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Leer elkaar opnieuw kennen met een sexy spel

De 5 leukste sex spelletjes om te spelen met je lover

De 5 leukste sex spelletjes om te spelen met je lover

Wil jij je seksleven een boost geven of met je partner iets nieuws uitproberen? Dan is een seksspel echt super leuk & geil 😉 om te doen samen! Dit zijn onze best verkochte en meest geliefde erotische Spellen.

1.The Oral Sex Game

De naam zegt het al maar dit spel draait om het orale plezier! Julie beginne bij start. De eerste speler gooit beide dobbelstenen. De ene dobbelsteen geeft het aantal stappen aan, de andere geeft de handeling aan. Dit kan kussen, likken of zuigen zijn. De speler eindigt na het aantal stappen op een plaatje. Dit is een lichaamsdeel. De speler voert vervolgens de opdracht uit door bijvoorbeeld de borsten te kussen. Als de pion op een nummer komt is het tijd om een opdracht uit het boekje uit te voeren.

2. Truth or Dare – Erotic Couples Edition

Truth or dare is natuurlijk een van de meest bekende spellen maar deze is wat geiler gemaakt. Daag elkaar uit met spannende vragen en opdrachten zoals trek een kledingsdeel uit of zoen elkaar tussen de benen 😉 Het spel bestaat uit 69 zeer persoonlijke vragen en 69 uitdagende opdrachten op erotisch gebied. Dit spel is gewaagd, érg opwindend en het brengt je in seksueel opzicht veel dichter bij je partner!

3. Ultiem Verlangen

De vragen testen jullie erotische kennis maar testen ook hoe goed jullie elkaar in seksueel opzicht kennen. De opdrachten bieden een speelse opbouw door de drie spelniveaus. Jullie hebben dus de mogelijkheid het spel naar eigen smaak in te richten. Met dit spel kan je dus alle kanten op gaan en vragen wat je partner leuk vind of opdrachten uitvoeren om de avond een goeie start te geven. Met meer dan 240 vragen is dit wel het uitgebreidste seksspel in ons assortiment.

4.Sex Roulette Kinky

Ontsteek de erotische opwinding in je liefdesleven met slechts één draai van de pijl op het bord. De pijl wijst naar een nummer dat bepaalt welke gewaagde uitdaging voor jou in het verschiet ligt. De 24 dares in de Kinky-editie zullen jouw seksleven een nieuwe dementie geven!! Ook beschikbaar in andere variante zoals de Kamasutra versie.

5. Master & Slave Bondage and Adventure Game

Opzoek naar iets meer BDSM in je seksleven? Dan is dit het perfecte opstapje om mee te beginnen. Dit is een Spannend erotisch spel, waarmee jij en je partner thuis de ultieme vijftig tinten grijs ervaring kunnen na doen!!