Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Welke fetisj heb jij?

De 5 meest voorkomende fetishes

De 5 meest voorkomende fetishes

Vandaag is het  Fetisjdag. Welke fetishes komen nu eigenlijk het meeste voor? Wij geven je de Top 5:

  1. Voet fetisj

Dit is de fetisj waar iedereen het snelst aan denkt bij een fetisj en staat dan ook op plek 1 in deze top 5 meest voorkomende fetisjes. Bij deze Fetisj worden mensen dus geil van voeten. Je kunt hier ook een fobie voor hebben.

  1. BDSM fetisj

Vastgebonden worden of iemand willen domineren is ook een bekende fetisj en komt in veel vormen voor. Deze liefhebbers ontmoeten elkaar ook graag om hun fetisj te delen.

  1. Piercing fetisj

Daar bedoelen wij niet de normale oorbel mee maar tepel, clit, tong en nog een aantal piercings die je seksueel opgewonden kunnen maken door het koude metaal tegen je lichaamsdelen.

  1. Spiegel fetisj

Kijk jij soms te vaak in de spiegel? Nee dan heb je niet meteen een spiegelfetisj! Maar mensen die het leuk vinden om zich zelf te bevredigen terwijl ze in de spiegel kijken horen wel bij deze groep.

  1. Lichaamshaar fetisj

Niet dat mooie haar op je hoofd wat je zo goed verzorgt maar eigenlijk de plekken waar je het liever niet wilt. De meest voorkomende groep met deze fetisj zijn mannen. Als die in contact komt met haar (dat kan rug-, oksel-, been-, hoofd-, maar ook schaamhaar zijn) raken zij opgewonden. Bij vrouwen komt deze fetisj in mindere mate voor, en ligt de focus meestal op baard-, borst- en balhaar.