Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Welke anale glijmiddel is het best?

De beste anale glijmiddelen van 2023

De beste anale glijmiddelen van 2023

Laten we even beginnen met een kleine intro welke anale glijmiddelen je waar voor moet gebruiken. Er bestaan Siliconen en waterbasis glijmiddelen. Siliconen glijmiddel is geschikt voor tijden de seks met of zonder condoom. Glijmiddel op waterbasis is geschikt voor het gebruiken van sexstoys, tijdens de seks met of zonder condoom. De meeste mensen gebruiken glijmiddel op siliconen basis liever tijdens de seks omdat deze beter glijd.

De beste anale glijmiddel op siliconen basis:

1. PJUR – Back Door Relaxing Siliconen Anaal Glijmiddel

Deze glijmiddel is super populair en behoort tot de De beste anale glijmiddelen van 2023. Deze glijmiddel is speciaal ontworpen voor mannen. Tenminste de uitstraling

van het flesje ziet er stoer uit. De inhoud is gemaakt van Siliconen en jojoba extract. Jojoba extract zorgt er voor dat de sluitspier zich ontspant wat de anale seks soepel laat verlopen!

2.Intimate Earth – Ease Relaxing Anal Silicone Glide

Deze vegan en parabenen vrije anale glijmiddel is een van de liefhebbers voor anale seks. Deze glijmiddel gaat langer mee dan andere glijlmiddels en zal daarom voor een fijn en soepel gevoel zorgen tijdens de seks.

Bekijk hier alle Anale siliconen glijmiddelen 

De beste anale glijmiddelen op waterbasis:

  1.  Sliquid Sassy anaal glijmiddel

Speciaal voor vrouwen de Sliquid Sassy anaal glijmiddel is een gel blijft op zijn plaats en gaat langer mee en zorgt voor een aangenamere ervaring voor beide partners, en is zeer geschikt voor gebruik met seksspeeltjes vanwege de dikte.  Geformuleerd door gevoelige vrouwen, voor verstandige vrouwen, zijn Sliquid-producten natuurlijke glijmiddelen waarop je kunt vertrouwen.

2. Sliquid – Naturals H2O Glijmiddel

Sliquid Naturals H2O bevat, net als alle Sliquid-producten, geen parabenen en is 100% veganistisch. Naturals H2O is perfect voor gebruik met alle soorten seksspeeltjes en is veilig voor alle seksuele activiteiten. Sliquid Naturals H2O is niet gearomatiseerd of geparfumeerd, geeft ook geen vlekken en is zeer gemakkelijk schoon te maken en is daarom favoriet van bijna iedereen!!

3. PJUR – Back Door Waterbasis Anaal Glijmiddel

De toevoeging van waardevol hyaluronzuur met hydraterende eigenschappen vormt kleine waterkussentjes die het glijdende effect ondersteunen. Pjur Back Door Comfort Water Anal Glide is smaak- en geurloos, condoomveilig en kenmerkt zich door een uitzonderlijk langdurig werking zonder plakkerig te worden.

Bekijk hier alle Anale glijmiddel op waterbasis