Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Welke zuigt het lekkerst?

Satisfyer, Womanizer, Lelo, We-Vibe of ROMP?

Zuigende clitoris speeltjes.

Welke moet je nu kiezen?

Inmiddels zijn ze er in vele soorten en maten en van verschillende merken: de luchtdruk vibrator. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet door de vele verschillende vormen, prijzen en merken dus we gaan je helpen kiezen. In dit Blog vergelijken we de modellen en de bestsellers van Satisfyer, ROMP en Womanizer.

Wat is een luchtdruk vibrator?

We noemen ze luchtdruk vibrators maar eigenlijk zijn het helemaal geen vibrators. Het zijn seksspeeltjes die de clitoris stimuleren met luchtdrukgolven terwijl ze tegelijkertijd zachtjes zuigen aan de clitoris. Een waanzinnige uitvinding want het werkt snel en goed. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 96% van de vrouwen een orgasme bereikt bij gebruik van een luchtdruk speeltje. Geen wonder dat we met z’n allen zo’n seksspeeltje in de slaapkamer willen. Dit moet je gewoon een keertje ervaren.

Bij alle soorten en merken is het de bedoeling de opening om de clitoris te plaatsen. Wanneer het speeltje dan aanstaat wordt er lucht in en uit geblazen. Bij blazen voel je druk en bij lucht onttrekken voel je een zuigend effect. Dit wisselt zich af. Hoe hoger je de stand zet hoe sneller dit zich opvolgt.

hoe werkt een luchtdruk vibrator

Verschil in techniek en werking

Womanizer is het merk dat als eerste een luchtdruk speeltje op de markt bracht. Zij hebben hierdoor ook patent op de door hun ontwikkelde “Pleasure Air Technologie”. Het overbrengen van de luchtdruk stimulatie geschied door een bewegend dubbel membraan en is tot op heden volgens ons ook de meest aangename en meest intense techniek. De luchtdruk golven en licht zuigende werking zijn tot en met de hoogste stand goed voelbaar. De andere merken geven in de hogere standen eerder een trilling.

verschil modellen satisfyer cupidoSatisfyer bracht niet lang na de eerste Womanizer hun veel goedkopere replica luchtdruk speeltjes op de markt. Zij noemen hun techniek “Air Pulse” stimulatie.
De eerste modellen konden echt niet tippen aan die van Womanizer. Maar de huidige modellen als de Satisfyer Pro 2 Next Generation en de Curve modellen komen dicht in de buurt. Hun gebuikte techniek is bijna gelijk maar ze gebruiken een enkel membraan voor het overbrengen van de luchtdruk stimulatie. Het gevoel nadert de het gevoel van de Womanizer.

Lelo werkt volgens het merk met “sonische geluidsgolf” stimulatie. Het gevoel dat het dichtst bij Lelo’s stimulatie kan komen, is dus het gevoel dat je krijgt wanneer je tegen een grote speaker aanstaat. Het is alsof de sonische (geluids) golven jouw huid raken en vibreren. Bij de eerste modellen was dit zeker waar maar de huidige modellen Lelo Sila en Sona 2 hebben zeker ook een zuigend effect. Maar overall is het meer een vibro-zuigend speeltje. Sila werkt zachter en is geweldig wanneer je langer wilt opbouwen tot een orgasme. SONA 2 zuigt extreem sterk.

ROMP gebruikt dezelfde techniek als die van Womanizer. ROMP is namelijk ook uitgebracht door hetzelfde bedrijf als van Womanizer namelijk WOW TECH Group. De techniek is alleen in een goedkoper jasje gestoken. Maar wel met hetzelfde geweldige effect dus 🙂 Echter de hoogste stand van ROMP is lager dan die van de Womanizers.

We-Vibe Melt heeft ook dezelfde techniek en dus werking als van Womanizer. We-Vibe en Womanizer behoren namelijk tot hetzelfde bedrijf. De vormgeving is totaal anders en Melt heeft geen afneembaar kapje. De intensiteit is wel hoog. Hoger dan bij Womanizers. Wij denken dat dit komt door de langere hals met bocht. Het zuigende effect is net als bij SONA 2 heel sterk. De vormgeving is ook het meest geschikt voor tussen partners in tijdens de seks.

Look & Feel

Aan de looks is al duidelijk te zien dat de vormgeving heel verschillend kan zijn. Handig is jezelf voor te stellen hoe je graag jouw toy vasthoudt. Aan een handvat als de Satisfyer Pro 2 ,ROMP Shine of Womanizer Classic of heb je liever dat hij in je handpalm valt als de Womanizer Liberty of de speeltjes van LELO? Veel toy testers vinden dat We-Vibe Melt de beste vormgeving heeft om tijdens de seks te gebruikten tussen twee partners in.

Verschil in mondjes, tuutjes of opzetkapjes

De diameter en vorm van het mondje is bij allemaal ook verschillende. Lelo Sona 2 heeft bijvoorbeeld een klein mondje (diameter 1,1 cm) . Heb jij het idee dat je een grotere clitoris hebt dan is deze minder geschikt. Daarom zetten we hieronder de openingen van de mondjes voor je op een rij.

verschil opening diameter luchtdruk vibrator

Geluid

Eigenlijk willen we dat een speeltje helemaal geen geluid maakt. Helaas is dat onmogelijk. Overal waar een motortje inzit komt nu eenmaal geluid uit. Luchtdruk vibrators maken minder geluid wanneer het mondje is afgesloten. We hebben het aantal decibel nagemeten met een APP op ons mobiel. We kunnen niks zeggen over de kwaliteit van de App en de precisie van de meting. Wel is hierdoor duidelijk welke meer of minder geluid maakt.

Hoeveel geluid womanizer satisfyer stil verschil

Conclusie: Welke kies ik?

Misschien weet je het al door de verschillen die we genoemd hebben. Misschien twijfel je nog steeds. Een ding is zeker al deze modellen geven voldoende luchtdruk stimulatie voor een heerlijk gevoel en orgasme. De prijs-kwaliteit verhouding klopt. De duurdere modellen voelen luxer aan en geven uiteindelijk ook meer intense stimulatie. Alleen Lelo Sila is minder intens maar heeft wel patronen, en stimuleert door de bredere mond de gehele labia. Ook is dit speeltje heel geschikt bij een grotere clitoris.

Wil je eerst ontdekken of een luchtdruk vibrator bij jou past of wil je er gewoon niet zoveel geld aan uit geven dan zijn de goedkopere modellen als Satisfyer Pro en ROMP prima instapmodellen.

Is duurder dan echt beter? Het effect is hetzelfde: gemakkelijk een orgasme krijgen door luchtdruk stimulatie. We horen wel eens heb je de Satisfyer Pro 2 dan ben je echt in de gloria. Krijg je daarna een Womanizer dan moet je toegeven dat deze gewoon beter is.

Ontdek al onze luchtdruk vibrators hier>