Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Waterdichte vibrators, Welke kies jij?

De 7 beste vibrators voor in bad

De beste vibrators voor in bad

Neem jij graag even tijd voor je zelf in bad en wil ultiem ontspannen in combinatie met een sekstoy? Dit kan! Hier onder een paar van onze favoriete waterdichte sekstoys.

1. Womanizer wave

Geen wonder dat de womanizer wave bij ons op nummer 1 staat want naast zijn discrete uiterlijk is de womanizer wave een hele leuke toevoeging onder de douche of in bad. Geniet van 3 verschillende waterstralen die speciaal zijn ontworpen voor jouw genot!

2. Satisfyer pro 2 gen 3

De meest bekende vibrator van heel Nederland is niet alleen geschikt voor in bed maar ook in bad of onder de douche!! Alle satisfyer pro 2’s zijn waterproef en zijn klaar om je te verwennen waar jij maar wilt.

3. Vush – Pop Gloss Bullet Vibrator

Ontdek de Vush – Pop Gloss Bullet Vibrator, een krachtige pocketraket die je laat stralen als een ster. Deze speelse bullet-vibrator bewijst dat grootte niet altijd het belangrijkst is. Met 10 vibratie-instellingen, nauwkeurige puntvibraties voor totale controle en vervaardigd met siliconen van medische kwaliteit, biedt de Pop Gloss een ervaring die zowel betoverend als bevredigend is.

4. Snail vibe Curve

Snail Vibe Curve is de upgrade van de eerste versie Snail Vibe. Met een Ring als handvat, Ribbels op het clitoris deel en een curve in het deel dat je inwendig gebruikt voor gerichtere G=-spot stimulaite.

5. Dame com wand

De flexibele nek van de Com past zich moeiteloos aan je lichaamsvormen aan en biedt sterke en intense trillingen voor jouw plezier. Dame Com heeft een prachtig ontworpen bolvormige kop die zowel de clitoris als de vulva bedekt. En als je behoefte hebt aan ontspanning op andere plaatsen, kan de Com ook dienen als een uitstekende full-body massager.

6. Svakom amy 2

De Amy 2 beschikt over een gebogen kop die nauwkeurig de G-spot bereikt. De G-spot bevindt zich ongeveer 5 cm vanaf de binnenkant van de vagina, aan de buikkant. Dit gebied is bijzonder gevoelig omdat het verbonden is met de clitoris, die groter is dan alleen het zichtbare knopje aan de buitenkant. De platte neus maakt het ook mogelijk om de clitoris gericht te stimuleren. Dit maakt de Amy 2 een veelzijdige vibrator.

7. Satisfyer triple Oh

Met zijn oppervlak van knuffelzachte siliconen nestelt de Satisfyer Triple Oh zich tegen je aan en is hij bijzonder zacht voor je huid. Voor maximale ontspanning kun je ook met het speeltje duiken: dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking wordt het ook je nieuwe beste vriend onder de douche of in bad.

Let op! Alle water dichte vibrators zijn maximaal 15-20 minuten te gebruiken onder water. Anders kan de toy als nog beschadigen.