Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Met deze 8 tips komt alles goed!

De eerste keer een trio: hoe pak je dat aan?

De eerste keer een trio: hoe pak je dat aan?

Als je overweegt om voor de eerste keer een trio te hebben, kan het nuttig zijn om enkele tips in overweging te nemen om de ervaring soepel en plezierig te laten verlopen. Hier zijn enkele tips voor tijdens jouw eerste trio:

  1. Communicatie is essentieel: Praat openlijk en eerlijk met alle betrokken partijen voordat je besluit een trio aan te gaan. Bespreek je verwachtingen, grenzen, fantasieën en zorgen. Het is belangrijk dat iedereen zich comfortabel en gerespecteerd voelt.
  2. Kies de juiste partners: Zoek partners die openstaan voor een trio-ervaring en die een vergelijkbare intentie hebben. Als je al partners hebt die het leuk lijken om te proberen zal het tijdens de trio een stuk gemakkelijker verlopen. Denk er ook goed over na als je in een relatie zit of jullie liever iemand hebben die je al kent of een vreemden om complicatie te voorkomen in de toekomst. Als single kan dit makkelijker zijn omdat je minder rekening hoeft te houden met andere!
  3. Veiligheid en gezondheid: Zorg ervoor dat alle deelnemers op de hoogte zijn van de risico’s en neem de nodige maatregelen voor veilige seks. Gebruik altijd condooms en bespreek eventuele seksuele gezondheidsgeschiedenis, inclusief recente soa-tests.
  4. Respecteer grenzen: Iedereen heeft verschillende comfortniveaus en grenzen. Respecteer deze grenzen en dring niet aan op activiteiten waar iemand niet comfortabel mee is. Houd de communicatie gedurende het hele proces open en blijf toestemming vragen.
  5. Creëer een ontspannen sfeer: Zorg voor een comfortabele en ontspannen omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Neem de tijd om elkaar te leren kennen en bouw een zekere mate van vertrouwen op voordat je intiem wordt. Ga van te voren bijvoorbeeld eerst een wijntje drinken om al wat losser te worden en te bespreken wat de verwachtingen zijn.
  6. Verdeel de aandacht: Geef elke partner voldoende aandacht en zorg tijdens de trio-ervaring. Het is belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt. Wissel dus af tijdens de seks van partner. Het gebruiken van een vibrator kan een leuke toevoeging zijn vooral als er 2 vrouwen in het spel zijn!
  7. Tips tijdens de trio: Begin met zoenen en strelen van de partners en bouw het zo langzaam op zodat iedereen in de mood is. Je zou er ook nog glijmiddel bij kunnen gebruiken om het allemaal wat soepeler te laten verlopen. Glijmiddel is namelijk zeer verstandig om te gebruiken als jullie ook anaal spel willen gaan doen. Wissel tijdens de trio van standjes en laat elkaars lichaam verkennen. De rest kan je allemaal zelf invullen 🙂
  8. Na de trio: Na de trio-ervaring is het belangrijk om de gevoelens en ervaringen met elkaar te bespreken. Neem de tijd om eventuele emoties, vragen of zorgen te delen. Een goede nabespreking kan helpen om de ervaring te verwerken en eventuele misverstanden of onduidelijkheden op te helderen. En wie weet spreken jullie de volgende trio date al af!

 

Onthoud dat een trio-ervaring een persoonlijke keuze is en niet voor iedereen geschikt is. Het is belangrijk om je eigen grenzen en verlangens te respecteren en alleen deel te nemen als je er volledig achter staat. Bespreek het vooral goed met je partner zodat jullie relatie goed blijft verlopen!