Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Deze gevaarlijke dingen kan je beter niet doen tijdens de seks

Dingen die je beter NIET kan doen in bed

Dingen die je beter NIET kan doen in bed

 

Het is super gevaarlijk om in een vagina te blazen

Blazen in een vagina is levensgevaarlijk. Er kan een luchtbel ontstaan en die kan worden opgenomen in de bloedstroom. Hierdoor kun je een infarct krijgen. Wanneer je zwanger of ongesteld bent, is dit risico extra groot. Mocht je down under gaan houd het dan gewoon bij een normaal orale bevrediging en begin dan dus vooral niet met blazen.

Een zuigzoen kan erge gevolgen hebben

Wanneer je je partner een zuigzoen wil geven en hard zuigt op de verkeerde plek, kun je een zenuw kneuzen. Hierdoor kunnen zelfs uitvalverschijnselen ontstaan. Bij de borsten, billen of buik kun je wel gerust een zuigzoen geven.

Vaseline gebruiken als glijmiddel is slecht voor je vagina

Vaseline en andere producten die petroleum bevatten kunnen vaginale infecties veroorzaken als je het als glijmiddel gebruikt. Je kan dus beter normale glijmiddel aanschaffen zodat je altijd ready bent mocht je dit nodig hebben!

Voedsel gebruiken tijdens seks

we raden het interne gebruik van chocoladesiroop, slagroom of soortgelijke producten af tijdens deze spelletjes. Dit komt omdat alles dat suiker bevat de bacteriën en gistverhoudingen in de vagina kunnen veranderen. Bovendien kunnen suikerhoudende producten infecties veroorzaken en ook de vulva irriteren.

Harder gaan dan je aankan

overdrijf niet, als je te krachtig bent, kun je uiteindelijk veel last van je vagina krijgen. En dat is het niet waard. Ook voor mannen kan het gevaarlijk zijn om harder en sneller te gaan.

Niet plassen

Ga voor en na de seks altijd plassen, mocht je dit niet doen kun je een blaasontsteking oplopen of tijdens de seks plassen omdat je het dan minder goed aan voelt komen.