Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Op de dag van de aarde

Duurzaamheid bij Cupido

Duurzaamheid bij Cupido

Op de dag van de aarde

In een tijdperk waarin milieubewustzijn een topprioriteit is geworden, streven steeds meer bedrijven ernaar om duurzame praktijken te integreren in hun productieprocessen en daar zijn wij er ook een van. Zelfs in sectoren die traditioneel als taboe worden beschouwd, zoals de sextoy-industrie, bij Cupido zien wij het  belang bij het verkopen van producten die niet alleen veilig en plezierig zijn, maar ook respectvol zijn ten opzichte van de planeet. Laten we eens kijken naar enkele vooraanstaande, bekende merken bij Cupido als Fun Factory, Svakom en Womanizer – en hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

Fun Factory: Verantwoordelijk Plezier

Fun Factory staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige sextoys die ontworpen zijn voor plezier en comfort. Maar naast het bieden van opwindende ervaringen, heeft Fun Factory ook een toewijding aan duurzaamheid getoond. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals medische siliconen, die niet alleen veilig zijn voor het lichaam, maar ook duurzaam en langdurig in gebruik zijn. Bovendien heeft Fun Factory stappen ondernomen om zijn verpakkingsmaterialen te herzien, met als doel het verminderen van afval en het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk.

 

Svakom: Kwaliteit en Verantwoordelijkheid

Svakom is altijd op zoek naar stappen om te verbeteren en heeft op hun eigen website hier ook een pagina speciaal toegewijd aan dit onderwerp. Zo werken zij samen met Trees for the Future, een organisatie die zich richt op het verbreken van de cyclus van honger, armoede en milieuvernietiging. Bij Svakom wordt seksuele wellness gezien als een levensbehoefte van een mens, maar in sommige gebieden wordt een basisbehoefte niet voldaan; schoon water. Hierom werkt Svakom eveneens samen met Drop in the Bucket, een organisatie die nieuwe waterputten installeert en duizenden mensen helpt aan schoon drinkwater.

 

Womanizer: De weg naar duurzaam genot

Duurzaamheid wordt bij Womanizer ook als een heel serieus onderwerp behandeld. Dit doen zij op de manier als de verpakkingen meer recycle-vriendelijk maken om afval te verminderen. Ook beïnvloeden grootte en gewicht de ecologische voetprint van een product, daarom heeft Womanizer ervoor gekozen haar dozen kleiner en lichter te maken.
De standaard plastic tray en het doorzichtige venster bij de verpakking zijn vervangen door alternatieven als papierpulp, wat betekent dat deze direct in de papierrecycling kan worden gedaan. Door deze duurzame ingreep zijn de verpakkingen van Womanizer bijna helemaal plastic-vrij en zijn deze gebaseerd op plantaardige vezels. 

 

In een wereld waar duurzaamheid steeds meer aandacht krijgt, is het geruststellend om te zien dat bedrijven in alle sectoren, zelfs die van sextoys, stappen zetten om milieubewuste keuzes te maken. Bij Cupido, als verkoper van hoogwaardige sextoys, streven we ernaar om merken aan te bieden die zich inzetten voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Fun Factory, Svakom en Womanizer zijn slechts enkele van de merken die we aanbieden, en elk van hen toont een zekere mate van toewijding aan het verminderen van hun ecologische impact en het creëren van een betere wereld, zelfs in de slaapkamer. We geloven in het ondersteunen van merken die niet alleen plezier en genot bieden, maar ook rekening houden met de planeet en toekomstige generaties.

Door te kiezen voor sextoys van merken die zich inzetten voor duurzaamheid, kunnen onze klanten genieten van hun intieme momenten met een gerust hart, wetende dat ze bijdragen aan een positieve verandering. Bij Cupido blijven we ons inzetten om onze klanten te voorzien van producten die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook bijdragen aan een meer duurzame toekomst voor iedereen.