Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

wat is het? En hoe werkt het?

Helpt spaanse vlieg met zin in seks?

Helpt spaanse vlieg met meer zin in seks?

De Spaanse vlieg, hoewel niet echt een vlieg, heeft door de eeuwen heen de verbeelding van mensen geprikkeld vanwege zijn vermeende afrodiserende eigenschappen. Maar wat is de Spaanse vlieg eigenlijk? Hoe werkt het en is het echt de moeite waard om het uit te proberen? Laten we dieper ingaan op dit intrigerende onderwerp.

Wat is de Spaanse Vlieg?

De Spaanse vlieg is geen vlieg, maar een kever genaamd “Lytta vesicatoria.” De stof waar het om draait, cantharidine, wordt uit deze kevers gehaald. Cantharidine is een stof die bekend staat om zijn irriterende eigenschappen. Het wordt traditioneel geassocieerd met het vermeende vermogen om het seksuele verlangen te vergroten. De kevers worden gedroogd en vermalen tot een poeder, dat soms wordt verwerkt in producten die beweren seksueel genot te verhogen.

Hoe Werkt de Spaanse Vlieg?

De vermeende afrodiserende werking van de Spaanse vlieg wordt toegeschreven aan cantharidine, de chemische stof die door de kever wordt geproduceerd als een verdedigingsmechanisme. Wanneer cantharidine wordt geconsumeerd, veroorzaakt het een irritatie van de urinewegen en de geslachtsorganen. Deze irritatie kan leiden tot een gevoel van warmte en tintelingen, wat sommige mensen interpreteren als een verhoogd seksueel verlangen. Het zou de doorbloeding van de geslachtsorganen kunnen vergroten en mogelijk tot een verbeterde seksuele ervaring kunnen leiden.

Is Spaanse vlieg gevaarlijk om te gebruiken?

Hoewel de Spaanse vlieg in de volksmond bekend staat om zijn potentieel als libido booster, zijn er aanzienlijke gevaren verbonden aan het gebruik ervan. Cantharidine is een krachtig irriterende stof die blaren op de huid kan veroorzaken wanneer het in contact komt met de huid. Bij inwendig gebruik kan het schade aan de organen veroorzaken, met name aan de nieren en de urinewegen. Bovendien kan een overdosis cantharidine leiden tot levensbedreigende gezondheidscomplicaties, waaronder nierfalen en zelfs de dood. Dus pas wel op met het gebruiken van dit middel!