Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Dé nummer 1 tip

Hét geheim van het vrouwelijk orgasme

Het mysterie opgelost

Ontdek het geheim van het vrouwelijk orgasme

Ooit werd aangenomen dat vrouwen geen orgasmes konden krijgen, of in ieder geval geheel anders waren dan die van de man. Gelukkig weten we tegenwoordig dat vrouwen wel degelijk een orgasme kunnen krijgen – en dat er niets mis mee is om hiervan te genieten. Toch schatten de meeste statistieken dat ongeveer 30 procent van de vrouwen moeite heeft met het bereiken van een orgasme.

Of je nu een vrouw bent die zich verdiept in het verbeteren van je seksuele ervaringen, of je bent een man die zich afvraagt waarom je vrouw niet zo vaak zin heeft als jij zou willen, je bent waarschijnlijk op zoek naar het grote geheim van vrouwelijk genot . Dat is een goed begin, maar het antwoord gaat dieper dan je zou verwachten…

De verborgen werking van het vrouwelijke orgasme

Om de geheimen van een orgasme te ontdekken, moet je begrijpen wat er downunder gebeurt. De meest gebruikelijke manier voor een vrouw om een orgasme te bereiken is door stimulatie van de clitoris, hoewel sommige vrouwen ook een orgasme krijgen door stimulatie van hun G-spot, tepels of zelfs minder voor de hand liggende erogene zones zoals oorlellen of nek.

Orgasmes zijn een full-body ervaring met ritmische spiersamentrekkingen in en rond de vagina, snellere hartslag en ademhaling, verhoogde bloeddruk en andere opwindende dingen zoals kippenvel of een rode, roze huid. In feite activeert een orgasme bijna elk deel van de hersenen, dus het kan echt verbluffend zijn!

Het geheim zit ‘m in?

Laten we dit eerst even noemen: gezondheidsproblemen kunnen een orgasme in de weg staan. Dus als er lichamelijk of mentaal iets is dat een gelukkig seksleven in de weg kan staan, moet je een dokter bezoeken. Bij afwezigheid van een medisch of psychisch probleem gaan de orgasmen van een vrouw, of het gebrek daaraan, echter veel verder dan wat er met haar lichaam aan de hand is. Dat betekent dat het belangrijkste geheim van de orgasmes van een vrouw is dat ze net zo individueel zijn als de vrouw zelf.

Leren jezelf of je vrouwelijke partner tot een climax te brengen, kan daarom een leerproces zijn, waar altijd ruimte is voor verbetering. We geven je drie veel voorkomende dingen die dekans op een orgasme van een vrouw kunnen vergroten – en die koppels vaak over het hoofd zien.

Slaap..

Uit onderzoeken blijkt dat 33 procent van de vrouwen vaak aangeeft te moe te zijn voor seks. En wanneer je niet genoeg slaapt, bereidt je gestresste, uitgeputte lichaam zich niet voor op orgastisch nirvana; het wil gewoon weten wanneer mag ik omvallen en slapen.

Volgens statistieken van slaapbedrijf Zeo verhoogt het krijgen van zeven of meer uur slaap per nacht de jeugdigheid en fysieke kracht, terwijl een slapeloze nacht dit met 4 procent vermindert en het stresshormoon cortisol met 37 procent verhoogt, wat leidt tot meer frustratie, prikkelbaarheid en een unhappy gevoel. Seks is een geweldige stressverlager en slaaphulpmiddel, maar de ironie is dat om er echt van te genieten, je goed uitgerust moet zijn. Zin in voor seks betekent dus eerst voldoende slapen, dus schaam je niet om van slaap een prioriteit te maken voor zowel jezelf als je partner. Betere seks zal zeker het gevolg zijn 🙂

Neem je tijd..

Je hebt hier misschien niet aan gedacht, maar je tijdsdruk voelen is een van de beste orgasme killers voor vrouwen.

En dit is waar er een groot verschil is tussen mannen en vrouwen. Mannen kunnen zich naar de finish haasten – veel vrouwen niet. In feite hebben de meeste vrouwen gemiddeld 20 minuten gerichte stimulatie nodig voordat ze een orgasme bereiken. Het probleem is dat 20 minuten als een jaar kunnen aanvoelen, waarin vrouwen zich zorgen maken – over hun lichaam, over hun seksuele vermogens, of over de vraag of hun partner zich niet begint te vervelen.

Punt is dus vrouwelijke lijf werkt anders dan van de man, waardoor het meer tijd kost om ze tot een orgasme te komen. Dus lieve dames, het duurt niét te lang. En mannen, probeer geduldig te zijn – je kunt de liefde niet overhaasten!

Geloof om te bereiken..

Vrouwen kunnen moeite hebben om een ​​orgasme te bereiken als ze zich niet zeker voelen over hun lichaam of de relatie. Sterker nog, vrouwen die er zeker van zijn dat ze een orgasme zullen krijgen, zullen eerder een andere tactiek proberen als iets niet voor hen werkt. Een minder zelfverzekerde vrouw kan het gewoon opgeven zonder haar prijs in ontvangst te nemen.

Je goed in je vel voelen is dus essentieel. Uit een onderzoek van Femfresh in het VK bleek dat de helft van de 3.000 vrouwen die ze ondervroegen, de voorkeur gaf aan seks onder invloed van alcohol omdat het hen hielp hun remmingen te verliezen, terwijl een op de zes toegaf dat ze niet eens het vertrouwen hadden om met iemand naar bed te gaan als ze waren nuchter. Dames, als lichaamsonzekerheid invloed heeft op je vermogen om lekker van bil te gaan tussen de lakens, dan heeft dit zeker invloed op je vermogen om het helemaal af te maken met een geweldig orgasme. Het aanpakken van die gevoelens kan de sleutel zijn tot betere seks. Je weet wel, de soort seks dat je je ‘s ochtends kunt herinneren.

Ander belangrijk punt is dat vrouwen eens de tijd moeten nemen om hun lichaam te leren kennen en te leren hoe het werkt. Uit onderzoeken komt vaker naar voren dat wanneer een vrouw zichzelf heeft leren ontdekken door bijvoorbeeld ook een vibrator te gebruiken, ze een intensere ervaring kan genieten tijdens de seks. Als een vrouw weet wat ze daar beneden lekker vindt, is de kans groot dat ze haar partner ook kan helpen de juiste stimulatie te bieden. En als het gaat om geweldige seks, is dat een must.e sleutel tot betere seks

Het antwoord is?

OKE. Dus misschien heeft het vrouwelijk orgasme niet één groot geheim. In films en pornografische seks kan het er vaak gemakkelijk uit zien, de realiteit leert vooral dat er enige oefening voor de lekkerste seks en hierdoor het vergroten van de kans op een orgasme nodig is. Gelukkig is oefenen “half the fun”.