Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop discreet online ✨ Ontdekken Cupido Store Leiden

Welke cockring moet ik kiezen?

Hoe gebruik je een cockring?

Hoe gebruik je een cockring?

De belangrijkste vraag eerst! Wat is een cockring/Penisring nou precies?

Nou het word zegt het eigenlijk al het is een sekstoy in de vorm van een ring voor om je penis. Hij zorgt voor een hardere penis en zal er voor zorgen dat je langer een stijven penis zal hebben tijdens het dragen. Een cockring heb je in verschillende soorten en maten, trillend of niet trillend. Door de strakke cockring knelt je penis de doorbloeding af en zit zorgt er dus voor dat jouw erectie langer aanhoud.

Hoe doe je een cockring om?

Je plaatst een cockring aan het begin van de penis daar zal hij dan goed blijven zitten. Sommige mannen kiezen er ook voor om de ballen er ook door heen te doen. Dit zou je eventueel kunnen proberen of dit ook bij jou een lekker gevoel geeft. Gebruik bij het plaatsen een beetje glijmiddel op de cockring en je penis. Schuif vervolgens de cockring om je nog niet hard geworden zaakje. Mocht je een verstelbare of rekbare cockring hebben zou deze ook om een stijve lul kunnen worden geschoven met glijmiddel. Schuif de cockring vervolgens helemaal naar beneden richting je buik. De ring zal strakker komen te zitten op het moment dat je penis stijver word. De cockring moet dus wel strak zitten maar niet zo strak dat je denkt dat je piemel afsterft!! Zit die? Dan ben je er helemaal klaar voor! Gebruik hem alleen of tijdens de seks! Klaar? Dan kun je hem gemakkelijk weer van je slappe penis af doen en schoonmaken!

Cockring Schoonmaken

Alle sekstoys kan je het beste schoonmaken met een beetje warm water en natuurlijke zeep. Je kan hem daarna ook nog schoonmaken met toycleaner om alle bacterien goed te doden.

Welke cockring moet ik kiezen ?

Siliconen Cockring

Een cockring gemaakt van siliconen zal lekker zacht aanvoelen en is erg rekbaar! Dit zal er voor zorgen dat hij om verschillende grote penissen past.

Cockringen van Flextpr

Gemaakt van stretchy flexTPR, het houdt de grip stevig genoeg met een rubberachtige comfortabele stretch.

Vibrerende cockring

Een Vibrerende cockring is super leuk tijdens de seks dis zal bijvoorbeeld ook de clitoris of anus van je partner stimuleren. Zo hou je het en langer vol en beide een trillende sensatie tijdens de seks.

Cockring met app of afstandsbediening

Wil je graag je partner de controle laten hebben over de trillingen die jij voelt in je penis tijdens het dragen van een cockring? Laat  dan je partner met behulp van een gekoppelde app of afstandsbediening dit besturen.

Verstelbare cockring

Een verstelbare cockring kan handig zijn als je niet weet of bijvoorbeeld een siliconen cockring niet goed past. Of stel je deelt hem je partner en hebben verschillende soorten grote penis hebben hoef je er geen 2 te halen!

Standjes tips met cockring: