Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

De G-spot stimuleren voor een squirtgasm

Hoe squirt je? En toys die jou kunnen helpen!

Hoe squirt je? En toys die jou kunnen helpen!

Squirten misschien heb je er wel eens van gehoord of ervaar je het zelf al tijdens een orgasme. Of misschien ook helemaal niet. Welke toys kunnen jou helpen? In dit artikel hopen wij jou te helpen naar jouw eventuele squirt-avontuur.  

Wat is squirten?

Squirten wordt ook wel gezien als een vrouwelijke ejaculatie gezien. Er zijn vrouwen die vocht kunnen verliezen tijdens het klaarkomen. Dit kan in verschillende grootte plaats vinden, sommige verliezen enkel wat druppels. Terwijl andere een ervaring hebben dat er een heel plasje uit de vulva spuit.

Is Squirten vagina vocht of plas?

Bij een recent onderzoek hebben wetenschappers ondervonden dat er een vloeistof vrij komt vanuit de blaas. Bij onderzoek kwam naar voren dat er verschillende vloeistoffen in het plasje zit. In het plasje werd ureum, creatine, urinezuur en prostaatsecifiek-antigeen gevonden. Squirtvocht lijkt echter niet op urine en smaakt ook niet zo.

Kan iedereen squirten?

Niet voor iedereen is squirten weggelegd. Wees niet bang om het toch te proberen! Geef jezelf echter de reminder dat het niet in een keer lukt veel vinden het best lastig om het los te laten. Het kan namelijk voelen alsof je moet plassen.

Het kan zijn dat dit jou niet lukt. Wist je dat ongeveer 5% van de vrouwen in de westerse landen zou kunnen squirten.

Welke toys kan ik gebruiken om te squirten?

Om te squirten draait het uiteindelijk om de stimulatie van de G-spot. Hier wat toys die jou kunnen helpen met squirten.