Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

MARIA VOORSPELT JOUW SEKSLEVEN

Horoscoop November

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in November?

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Het kan zijn dat je de afgelopen tijd wat moeite hebt met klaarkomen of je libido is wat gezakt. Het zal je helpen door je meer open te stellen naar je partner of je zelf. Mocht je toch wat extra hulp nodig hebben probeer een clitoris druppels of libido pillen. Alle kleine beetjes helpen toch.

Boogschutter

23 november t/m 22 december

Het zou eens tijd worden dat jij wat geluk in je leven krijgt. Halverwege de maand lijkt het erop dat er wat positieve kansen en investeringen jouw kunt op zullen komen. De maan in het laatste kwartier staat voor het loslaten van alles wat niet werkte op relatie gebied. Geniet wat meer van je zelf en houd van je zelf.

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Deze maand staat in het teken om je zelf te vinden en te ontdekken. Ontdek je grenzen en probeer eens wat nieuws ook al zou je denken dat je dat misschien niet nodig had maar het zal je in liefde verder helpen. Probeer eens wat kinky’s dit kan zowel met je zelf of met een partner. Kijk voor alle kinky toys bij BDSM.

 

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Kijk eens naar diegenen die het dichtst bij jou staan en zie dat het geluk dichterbij is dan je had gedacht. Dit is hoe positieve cirkels werken: wat jij in relaties stopt, komt ook weer naar je terug. Dus door je partner soms wat extra te verwennen zal dit voor allebei positief uitpakken.

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Wie je bent kan niet alleen je leven veranderen, maar ook de wereld om je heen. Alles zal rond deze tijd van de maand zal beter voor je moeten gaan. De liefde zal je toelachen deze maand geniet van elk moment samen. En trakteer je partner eens op iets leuks. Cupido heeft nog wel wat leuke cadeautips voor je.

Ram

21 maart t/m 20 april

Deze maand November zal je veel geluk brengen zowel in je werk als liefdesleven. Het is tijd om nieuwe dingen te proberen of dingen te doen die jij uitstelde zoals dat ene standje of toch eens een buttplug proberen het kan allemaal leef je uit!

Stier

21 april t/m 21 mei

Aarde staat  deze maand in een gunstige verbinding met Pluto wat er voor zorgt dat jouw financiële staat een boost krijgt. Dus je zal wat geld over hebben om leuke dingen te doen samen met jouw partner of veras je zelf eens met een leuke sekstoy!

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

De maan staat het eerstekwartaal sterk verbonden met jouw sterrenbeeld en zal er voor zorgen dat jij obstakels overwind. Wees niet bang om je lust voorop te stellen dus stap op die persoon af of geniet samen met je partner met nieuwe ervaringen door een seksspel te spelen.

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Er schuilt magie in het opnieuw opbouwen van jezelf zodat je licht helderder zal schijnen dan voorheen. Vesta in Vissen helpt je eraan herinneren eerst voor jezelf te zorgen en dan pas voor anderen, zodat je gaat inzien dat jij je eigen geluk bent. Trakteer je zelf op iets leuks en relax. Verwen je zelf met een nieuw lingerie setje om vanaf buiten af te stralen en zal je zelfverzerkdheid een boost geven.

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

Mercurius in Boogschutter zal je assisteren bij het eren van jezelf door je zo authentiek mogelijk naar anderen uit te drukken. Hoeveel je ook geneigd bent expressief te zijn, deze energie zorgt er ook voor dat je helemaal eerlijk bent. Door deze eerlijkheid te gebruiken tegenover je partner kunnen jullie samen op een hoger level komen en zal jullie relatie nog meer opbloeien dan voorheen.

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Jij hebt een echte geluks maand voor de boeg vanaf het moment dat de maansverduistering in Stier het geluk in je leven activeert op 8 november 2022. De maan zorgt voor emotionele veranderingen en kan het zijn dat dat je onzeker maakt. Maar dat is nergens voor nodig! Want al het geluk dat jij ontvangt zal zeer positief zijn in jouw liefdesleven.

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Als je nog aan het helen bent, zie je het leven ook door die bril. Maar als je je perspectief verandert, zul je veel meer dingen aantrekken. Probeer daarom alles positief te bekijken want ook als single kun je hele leuke dingen doen in bed. De meest gewilde toy voor singles is op het moment de Satisfyer pro 2 waarom probeer je niet zo iets uit?

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”