Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Zo gebruik je veilig sekstoys tijdens de zwangerschap

Kun je sekstoys gebruiken tijdens de zwangerschap?

Het gebruik van sekstoys tijdens zwangerschap

Tijdens de zwangerschap gieren de hormonen door je lijf. Sommige vrouwen krijgen hierdoor minder zin in seks en andere juist weer meer. Nu vraag je je vast af of dat wel kan tijdens de zwangerschap zonder de baby te beschadigen.

Het antwoord:

Het antwoord is: ja, dat kan! Seks en het gebruik van seksspeeltjes tijdens de zwangershap kan geen kwaad en is niet schadelijk voor de baby. Het kindje zit veilig afgesloten in de baarmoeder en daar komt een penis, vibrator of dildo niet zo makkelijk bij.

Voordeel:

Sekspeeltjes zorgen voor ontspaning tijdens de zwangerschap en het hebben van meerdere orgasmes houd zelfs je baarmoeder in goede conditie.

Waar je op moet letten:

Echter moet je wel goed opletten dat je speeltjes aanschaft die van siliconen, glas, ABS of metaal gemaakt zijn. Speeltjes die zacht of jelly achtig zijn kunnen namelijk weekmakers bevatten en dit kan wel schadelijk zijn tijdens zwangerschap. Daarnaast is het bealngrijk om je speeltjes goed schoon te houden met een toycleaner en ze goed op te bergen op een donkere plek in bijvoorbeeld een toybag.

Anaal gebruik:

Ook anale seks of een buttplug gebruiken tijdens de zwangerschap kan geen kwaad. Vergeet niet jouw grenzen te bewaken en doe het hoe jij het graag wilt. Het doel is uiteindelijk dat jij ontspand.

Nog een leuke tip:

Handig voor na de bevalling, je bekkembodem spieren trainen met Perifit. Door de dagelijkse oefeningen te doen krijg je meer controle over je bekkembodem spieren, wat altijd handig is!