Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Lady mustache test de Satisfyer Cleaner

Satisfyer Cleaner

Satisfyer Cleaner

Lady mustache test de Satisfyer Cleaner

  • Originele Satisfyer Cleaner
  • Alcoholvrije formule
  • verzorging & reiniging zonder vlekken

toy cleaner

De Premium Desinfecterende Spray biedt 

  • uitgebreide hygiëne voor je Satisfyer, 
  • evenals algehele bescherming tegen bacteriën en virussen. 
  • Voorkom effectief schimmelinfecties en andere ziekten en 
  • geniet zonder aarzelen van vers genot, 

Toytester Lady Mustache

De Verpakking: 

Desinfectiespray staat klaar en duidelijk vooraan op de verpakking. 

Al wordt daar zeer weinig ‘reclame’ om gemaakt. Echter moet je de verpakking goed lezen voordat je weet wat je precies moet doen. De beschrijving achteraan staat in het engels en in het duits. Voor wie deze talen kan, is het achteraan duidelijk omschreven. Wat het product is, en hoe je het precies moet gebruiken. Persoonlijk vind ik het altijd jammer als er geen Nederlandstalige beschrijving op de verpakking staat.

De verpakking vertelt me dat ik mijn speeltje grondig moet schoonmaken met een toycleaner voordat ik hem desinfecteer met deze “ Desinfectiespray”. Ik kreeg meteen een lach op m’n gezicht. Sinds Corona ons leven voorbij raasden hebben we allemaal geleerd om te ontsmetten. Wel! Dit is niet anders, en daarom hou ik nu al van deze Desinfectiespray. 

Om mijn sextoy grondig schoon te maken, begon ik met de Satisfyer Toycleaner

ik zeepte het speeltje goed in en spoelde het grondig af. Vervolgens spoot ik meerdere keren met de spray over het gehele oppervlak van mijn speeltje.  Van zodra het oppervlakte voldoende vochtig was, liet ik het desinfectiemiddel 1 a 2 minuten inwerken en veegde het vervolgens af met een droge handdoek. 

Ik was meteen versteld van de geur die vrij kwam. Het geeft meteen een zeer “clean” gevoel. écht heel ontsmettend. Als ik de geur mag omschrijven dan is dat een ziekenhuis-schoonmaak product- met een vleugje framboos. Voor mij zeer aangenaam, en het geeft meteen een 100% vertrouwd gevoel. Je ruikt, ziet en voelt gewoon dat alle bacteriën gedood worden bij dit product.

Wat gebeurt er dan als je je seksspeeltje niet schoonmaakt?

Persoonlijk denk ik dat mensen niet op de hoogte zijn van het gebruik, en is het daarom goed dat deze topic aangehaald wordt. -Waarom je seksspeeltje nu reinigen en desinfecteren zo belangrijk is? 

De Satisfyer Women ontsmettingsspray is speciaal gemaakt voor je Satisfyer – en uiteraard alle andere – seksspeeltjes en verwijdert grondig een breed scala aan schimmels, bacteriën, virussen, vuil, sperma , vocht enz. Dat blijft allemaal achter op je seksspeeltje. Het Desinfecteren helpt je infecties en soa’s te voorkomen. 

Clean en Desinfecteer je sextoy na elk gebruik. Zo start je volgende keer met een proper exemplaar, en ben je meteen de levensduur van je vibrator aan het verlengen. Het niet reinigen van je speeltje tast ook nog eens de siliconen van de vibrator aan.  

-Schoonmaken, naar mijn mening zeer belangrijk-. Helaas wel heel jammer dat Satisfyer geen eigen toycleaner in zijn gamma heeft. Ze zouden dit als een pakket kunnen verkopen. Toycleaner & desinfecterende spray. Want deze : Satisfyer Gentle glijmiddel hebben ze ook in hun aanbod zitten. 

kortom, zalig om deze wel ruikende en echt propere speeltjes in de kast te leggen. Proper, waren ze al van de eerste wasbeurt met de toycleaner, maar dit is een extra antibacteriële spray om zeker te zijn dat alle virussen en bacteriën gedood worden. En dat gevoel gaf of geeft hij echt! Ik ben alvast Fan, en heb mijn gehele verzameling meteen gedesinfecteerd met deze Desinfectiespray

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Sinds kort schrijf ik voor Cupido.nl – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seks attributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

Volg haar op instagram