Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop discreet online ✨ Ontdekken Cupido Store Leiden

Masturberen was nog nooit zo lekker

Top 10 masturbators

Op zoek naar de beste Masturbators?

Wij geven je de Top 5

Toys voor vrouwen zijn er al sinds mensenheugenis. Maar laten we eerlijk zijn, als man heb je ook zo je behoeften. De makers van sextoys weten dit ook en dat zien we in de lanceringen van nieuwe speeltjes. Of het nu gaat om masturbators of anaal speeltjes – toys voor mannen zijn hot. In deze blog hebben we onze top 5 van hardlopers voor je op een rijtje gezet.

Nummer 1: Fleshlight met een echte poes

fleshlight masturbatorKijk je wel eens naar een ‘film’ en denk je: “zo’n strakke kont of poes lijkt me wel lekker?” Met de Fleshligt haal je je eigen pornopoes of kont in huis. Je favoriete sterren zoals Lana Rhoades of Autumn Falls, hebben hier hun naam aan verbonden. Maar ook zijn hun mooiste onderdelen levensecht nagemaakt met de Fleshlight. Moet je deze erbij hebben als je weer een film aanzet?

Nummer 2: Fun Factory Manta Masturbator voor penis en eikel

De Fun Factory Manta Masturbator is een fijne en veelzijdige toy voor mannen. Aan de bovenkant van de masturbator zitten brede vleugels die vibreren. Hiermee stimuleer je zowel de penis als de eikel. Ook bij erectiestoornissen komt de Manta goed van pas, want door het design is hij te gebruiken als de penis deels slap is. Daarnaast is de Manta ook fijn als je seks hebt met je partner. De trillingen zijn geschikt voor alle vormen van externe stimulatie, zoals de clitoris en de tepel. De Manta Masturbator heeft 12 vibratiestanden, is waterproof en op te laden met een USB-kabel.

Nummer 3: Lovense Max 2 met APP

De Lovense Max 2 Masturbator is de Maserati in zijn soort. De soepele siliconen binnenkant voelt levensecht. Door de zuigende werking kan de masturbator het samentrekken van de vaginaspieren nadoen. Het gebruik van de toy voelt daarom als het echte werk. De Lovense Max 2 heeft 3 standaard vibratiestanden, maar je kan ook je standjes zelf bedenken. Hij is te bedienen met de Lovense app en kan dus zelfs handsfree worden gebruikt. Lekker voor als je lui op je rug wil liggen. De sleeve is makkelijk te verwijderen en terug te plaatsen. Reinigen gaat zo heel eenvoudig met een toy cleaner en lauwwarm water.

Nummer 4: Masturbatie ei voor de lekkerste hand-job

hoe werkt masturbatie eiWil je graag eens proberen of een masturbator iets voor jou is? Begin dan met een mastubatie ei. Deze kun je eenmalig gebruiken. In deze eitjes vind je een sleeve met glijmiddel. De sleeve heeft van binnen nopjes of een ander reliëf. Je doet het glijmiddel in de opening en daarna plaats je de sleeve over jouw penis. Door nu met de hand te bewegen geeft dit je het gevoel alsof je penis in een vagina verdwijnt. Het voelt zachter, gladder en met reliëf. De ultieme handjob. Pas op: eenmaal geprobeerd wil je nooit meer anders.

Welke toy maakt jou helemaal gek? Bestel ‘m nu in de shop en ontvang hem binnen 24 uur in huis, geleverd in een discrete verpakking

Nummer 5: Hott Octopuss Jett Sleeve ook voor erectie problemen

Deze Hot Octopuss Jett Sleeve is zeer geschikt bij erectie problemen. Je kunt namelijk deze masturbator ook gebruiken in slappe toestand. En wordt de penis stijf en groter dan rekt hij gemakkelijk mee. De bullets stimuleren het gevoelige frenulum onder de eikel. Door een innovatieve Treble & Bas technologie bedien je heel nauwkeurig de trillingen. Geniet handsfree van de meest intense stimulatie en bedien met de afstandsbediening.

Nummer 6: Tenga Premium Original Vacuum Cup

Een van de meest verkochte masturbators. Iedere man houdt toch van een Blowjob? Dit komt echt dicht in de buurt. De Tenga Premium Original Vacuum Cup heeft aan de bovenzijde een luchtgat met een deksel waarmee je de gewenste zuigkracht kunt genereren. De vormgeving verhoogt het zuigeffect, dus ideaal voor iedereen die van een sterk zuiggevoel houdt. Deze Cup voelt gewoon als een hele goede Blow-Job! Daarnaast zitten er heerlijke stimulerende structuren in de Cup, dat een optimale stimulatie gegarandeerd.

Nummer 7: Tenga Spinner draait om de penis

Tenga is heeft veel verschillenden mannen toys waaronder ook deze spinner. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes die allen staan voor een andere structuur. Bij iedere stoot beweging trek je de sleeve over de penis met een draaiende beweging. Ook trekt deze vacuüm voor een zuigend effect. Het draaien rond de penis maakt deze masturbator extra bijzonder en geeft een overheerlijk gevoel.

Nummer 8: Svakom Robin met vibraties

Voor nog meer sensatie kies je Svakom Robin. Dit is een masturbator die ook vibreert. Geniet bij iedere stoot van een ongekende sensatie. Ervaar de goed voelbare structuur en daarnaast de trillingen. KOm jij bijna op jouw hoogtepunt dan druk je de Boost-knop in. Dit geeft nog een extra boost aan alle sensatie dat jouw orgasme nog intenser maakt.

Nummer 9: Tenga Flip Zero Gravity met extra eikel massage

Of wil je liever een toy die goed zuigt? Dan zit je lekker met de Tenga Flip Zero Gravity. Deze luxe masturbator heeft meerdere functies. In de bovenkant zit een balletje die de eikel masseert. In de schacht aan de binnenkant zit een structuur van noppen en ribbels. Dat voel je als je de masturbator heen en weer beweegt. Door in de masturbator te knijpen ontstaat er extra zuigkracht. De binnenkant is gemaakt van medische siliconen – het is makkelijk te verwijderen en schoon te maken. Dat maakt de daad met deze toy ook nog eens hygiënisch. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart of grijs voor de prijs van € 120.

Nummer 10: Arc Wave Ion Luchtdruk vibrator

Dit is eigenlijk de Womanizer voor mannen. De enige Mannen toy met luchtdruk stimulatie. Je legt de penis in de sleeve en luchtdruk golven stimuleren het gevoelige frenulum. Je kunt achterover leunen en genieten van dit intense gevoel, want bewegen hoeft niet. Een unieke toy die niet te vergelijken is met andere masturbators.