Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop discreet online ✨ Ontdekken Cupido Store Leiden

Welke stille vibrator kies jij?

Met deze 8 stille vibrators zal niemand je horen

Met deze 8 stille vibrators zal niemand je horen

 

Dorr Foxy Mini Twist Turquoise

Dorr Foxy mini twist turquoise is een pocket formaat vibrator die kan worden weggestopt in je tas, super handig dus voor onderweg of als toevoeging tijdens de seks. Compacte maar krachtige mini-vibrator, welke de unieke ervaring biedt van sensuele stimulatie die je doet hunkeren. Foxy is een perfecte kleine accessoire met een twist ontwerp, speciaal ontwikkeld voor jouw plezier. De Dorr heeft een fluister stil ontwerp en is daarom een van de stilste vibrators.

Crave – Vesper Vibrator Ketting

Met deze ketting steel je echt de show! De Crave – Vesper Vibrator Ketting is zowel een prachtig sieraad, als een sterke slanke vibrator. Er is wel eens vaker geprobeerd een vibrator te creëren in de vorm van een sieraad, maar nooit zo mooi en met zulke sterke vibraties als van deze ketting van Crave. Crave heeft ervoor gezorgd dat Vesper echt beide kan doen in de meest elegante en doordachte manier. vesper ketting

Dame Com Wand Massager Licht blauw

Dame Com Wand Massager Licht blauw is onze lichaamsvriendelijke versie van de klassieke wand massager. Geweldig als een eerste wand massager of voor meer ervaren spelers die verlangen naar intense externe stimulatie van de clitoris, Com’s gebogen handvat maakt het gemakkelijk vast te houden terwijl het zijn magie doet. Com beschikt over onze krachtigste motor tot nu toe, die sterke externe trillingen levert en is ook nog eens fluister stil.

I Rub My Duckie 2.0 Paris Roze

Je wordt meteen verliefd op dit schattige romantische badeendje!

De I Rub My Duckie 2.0 Paris Roze brengt je in een romantische bui. De schattige eendjes masseren en ontspannen je lichaam. Zet zachte muziek op, steek wat kaarsjes aan en schuif deze eendjes over je lichaam. Voel de sterke vibraties, ook als je zin hebt om in bad te gaan, want deze eendjes zijn volledig waterdicht. Ook zal ze natuurlijk in jouw badkamer helemaal niet opvallen als vibrator!

Ontdek Je Joue – Mimi Soft Opleg Vibrator Roze

De Je Joue – Mimi Soft Opleg Vibrator Roze behoudt alle kenmerken van de originele Mimi, met als toevoeging een extra laag lichaamsveilige siliconen die het nieuwe product zijn zachte aanraking geeft. MiMi Soft wordt geleverd met een satijnen blinddoek in de verpakking om het tastgevoel te verbeteren. Klein, sensueel, prachtig krachtig: MiMi is het perfecte speeltje voor stimulatie van de clitoris, voor de eerste keer of elke keer dat je vibreert. Een compact juweeltje dat een scala aan vibratiesnelheden en -patronen biedt, van subtiel tot intens, MiMi is een veelzijdige slaapkamerschat, om met een partner van te genieten of voor jezelf te houden.

Womanizer Classic 2 luchtdruk vibrator.

Womanizer heeft deze nieuwe functie ontwikkeld naar aanleiding van de feedback van 1600 testers. Na een sensationele climax is de clitoris erg gevoelig. Deze Afterglow-functie biedt een ontspannen afsluiting van een orgasme: druk simpelweg kort op het aan/uit-knopje om snel terug te schakelen naar de laagste stand om jouw climax rijkelijk af te sluiten.

FEELZTOYS – LEA Rabbit Vibrator Robijn Rood Glitter

FEELZTOYS – LEA Rabbit Vibrator Robijn Rood Glitter heeft niet alleen de looks mee. Ook van binnen is deze rabbit van alle markten thuis. Want Lea heeft twee krachtige motoren die elk apart bediend kunnen worden en op hun eigen vibratie patronen kunnen worden ingesteld. Er zijn maar liefst 7 patronen die je kunt ervaren, zowel voor de clitoris als voor de vagina. Wil je wat zachtere stimulatie op de clitoris en intensere vibraties tegen je G-spot? LEA voldoet aan al uw wensen, u kunt het instellen zoals u het zelf wilt.

Zumio – X de meest intense Zumio

De SpiroTIP wervelt rond in kleine cirkels en brengt tegelijkertijd wonderbaarlijk unieke pulsen van genot toe aan een klein gebied van het lichaam (vagina). Elke sensorische zone rond, dichtbij en direct op je clitorisknop ervaart een uniek gevoel bij aanraken en alleen Zumio laat je inzoomen om ze allemaal te ervaren. Gebruik alleen of gebruik Zumio met een partner, zelfs tijdens de seks.

Door het lichte gewicht, de kleine punt en het slanke, niet-vibrerende handvat van Zumio is het gemakkelijk in één hand te houden en is daarom erg stil. Zodat jij of je partner kunnen genieten in veel posities, en tijdens het vrijen.