Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

4 november is het Nationale Sextoy Dag

Ode aan de Buzz Buddies

Nationale Sextoy Dag

Dit vieren we samen met jou!

De herfst hangt in de lucht, de feestdagen komen eraan en je wilt alles met glitter besprenkelen. We houden van de feestdagen bij Cupido, en van deze tijd van het jaar waarin de temperaturen dalen en het dragen van mutsen en pantoffels weer acceptabel wordt.

En omdat het leuker wordt om binnen te blijven en lekker onder een dekentje te kruipen, is het heel logisch dat het op 4 november Nationale Sextoy Dag is. Iemand heeft dat goed gepland – tussen het kijken naar enge films en het bedenken van het kerstdiner klinkt dit als het perfecte moment om die oplaadbare onvermoeibare minnaars te eren die je door een geile tijd heen helpen.

Maar eerlijk gezegd…wij zouden het altijd vieren, ongeacht op welke dag van het jaar het viel. Het is namelijk altijd een goed idee om jezelf te verwennen met jouw favo speeltje, of misschien jouw eerste vibe te bestellen en sextoy dag vieren. Daarom willen we onze buzz-buddies op de juiste manier eren, dus geven we jouw hier onze Toy tips die jou het “O” effect gaan geven.

Ben je een Newbie?

Dan wil je waarschijnlijk met iets kleins en niet-bedreigends beginnen Een goede optie hiervoor is een vingervibrator, bullet of een kleine wand massager. Het kleinere formaat maakt het gemakkelijk om ze op te bergen, maar ook op ze mee te nemen tijdens het reizen … zelfs als het gewoon naar je boekenkast is om rustig plekje te vinden.

Al een beetje sextoy ervaring?

Nadat je de newbie toys eens goed hebt uitgeprobeerd, ben je misschien klaar voor een intensere toverstok, magic bunny of de Satisfyer Pro 2 (kies deze alsjeblieft, dit wil je!). De Satisfyer Pro 2 is een speeltje dat orale seks nabootst en als een van de beste seksspeeltjes wordt beoordeeld.

Glijmiddel!!!!

Voordat je jouw magic bunny, sattie of toverstok aanzet, is het echter belangrijk om één ding niet te vergeten: het juiste glijmiddel. Dit zorgt voor een veel prettiger gevoel en voorkomt irritatie. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis bij siliconen toys. Andere glijmiddelen of olie tasten namelijk het siliconen aan. En je wilt geen one-night-stand met jouw buzz friend. Maar vele hete nachten!

Hoe introduceer ik een sextoy bij mijn lover?

Als je een meester bent in het zoemen en je jouw partner bij de toyparty wilt betrekken onthoud dan goed: seksspeeltjes zijn HULPMIDDELEN die we kunnen gebruiken om ons seksleven een boost te geven. Het vervangt niemand. Mar het is lekker als extra stimulatie.

Een goede manier om jouw speeltje bij jouw partner te introduceren, is om te beginnen door hem of haar te laten kijken naar hoe je een vibe bij jezelf gebruikt. Dit kan een enorm opwindend zijn. Zien hoe jij me jezelf een orgasme krijgt, kan net dat duwtje in de rug zijn dat je partner nodig heeft om aan boord te stappen.

Dus pak de seksspeeltjes (of je pinpas, en bestel er eentje) en laat het feest beginnen. Want of je nu solo bent of de liefde voor seksspeeltjes met je partner wilt delen, Nationale SexToy Dag is het perfecte excuus.

Kortingscode:

4 November krijg je daarom bij ons 5 euro extra korting met de code: BUZZBUDY