Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Happy No Bra Day #freethenipple

No Bra Day

free the nipple

No bra day
Mensen vieren elk jaar op 13 oktober de nationale dag zonder bh. Deze dag moedigt vrouwen aan om de hele dag geen beha te dragen. Daarom geven wij alleen vandaag 15% korting op alles van Pavo Couture! 

Waarom vieren we deze dag?
De maand Oktober staat in het tekenen van de Borstkanker. Het doel van de nationale geen bh dag is om vrouwen te laten beseffen dat borstkankerscreening belangrijk is, net zo als het herkennen van de symptomen van borstkanker.
Het herinnert ons eraan dat hetb belangrijk is om regelmatig zelf je borsten te onderzoeken.

pavo couture no bra day

Wel of geen bh?

Naast de aandacht aan borstkanker deze maand geven we je hier ook een reminder over de voordelen van geen BH dragen. Zo zou volgens Frans onderzoek de borst 7mm per jaar ‘omhoog’ groeien en steviger worden doordat ze zichzelf nu staande moeten houden en niet de bh de borsten op hun plek houden. Ze moeten dus zelf de strijd aan gaan met de zwaartekracht en daardoor worden de spieren en het weefsel in de borst juist sterker… Tegelijkertijd hoor je de tegenstanders klagen dat er nu ‘te veel te zien is’ en dat een BH dus een (verplichte) toevoeging is aan het garderobe van de vrouw.
Shop Pavo Couture Amsterdam bij Cupido

Nieuw in ons assortiment is de lingerie van Pavo Couture. Shop de leukste setjes voor jezelf of voor je vriendin. Voor de dagen dat in je wel zin hebt in het dragen van een niet te strakke bh zijn de brallette’s van Pavo Couture ideaal. Deze zitten lekker en comfortabel. Of draag alleen een sexy string, ook leuk!