Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop discreet online ✨ Ontdekken Cupido Store Leiden

Glijmiddel om op te eten!

System Jo Naughty or Nice Gift set

SYSTEM JO – H2O Glijmiddel Naughty Or Nice Set 2X30

Toytester Lady Mustache, testen voor Cupido de Naughty or Nice gift set van System Jo. Dit is glijmiddelen zonder kunstmatige smaakstoffen en-of toegevoegde suikers. 

  • Glijmiddel op Waterbasis 
  • Geschikt voor sextoys en condooms
  • Geschikt voor in de koffie! 
  • 2 smaken x30ml
  • Cadeau set
  • Super duurzaam, niet plakkerig
  • voelt zijdezacht aan

Eerder mocht ik van Jo System de ANAL H20 testen. Dit product voel al heel erg in de smaak, ik was dus reuze enthousiast toen ik er deze keer met een smaakje mocht ontvangen. Deze glijmiddelen zitten in een leuke kerst-verpakking en dat maakt me extra blij. Kerstpakjes wie vind dat nu niet leuk? In deze set zitten de  –Spice me up gingerbread–  en dat klinkt als een mengeling van de kerstman met Sinterklaas, pepernoten en speculaas. Het tweede flesje is de –Hook me up candy cane– snoep, het woordje verklapt het al. Heerlijk voor deze koude winterdagen. 

De Verpakking:

Naughty or nice In deze leuke kartonnen cadeau verpakking zitten twee flesjes van 30ml, dit met makkelijke klik-dop. Het perfecte lek-proof flesje dat je kan laten rondslingeren in bed zonder dat deze lekt. Pluspunt, want ik wil helemaal niet bezig zijn met het flesje en tijdens het spel moet deze makkelijk te gebruiken zijn. Een draaidop is naar mijn mening niet zo handig.

Wat ik ook zeer leuk vind is dat de verpakking aangepast is naar de ‘smaak’ die erin zit. 

Zo staan er op de HOOK ME UP CANDY CANE verpakking, wit met rood gedraaide lolly’s op, en staat er bij SPICE ME UP GINGERBREAD een kei schattig gingerbread mannetje op. Meteen duidelijk welke smaken deze hebben. Nu, ja heel eerlijk als toytester was ik aardig geschrokken toen ik de CANDY CANE proefde. Ik verwachtte een heel zoet glijmiddel en was dus aardig verrast toen bleek dat hier ook ‘munt’ aan toegevoegd was. Op zich géén enkel probleem want de zoete-munt smaak is echt een ervaring. Daar het munt bevat geeft het een extra tinteling en voelt het zeer fris aan. Zowel op de vagina, op de penis als op de tong geeft dit een zeer lekker “tintelend’ gevoel. Een leuke meerwaarde, zeker als je dit niet had verwacht, 

… zo lekker dat je ze wilt opeten

Toen we de allereerste test uitvoerde deden we dat uitgebreid aan tafel, één voor één gingen de flesjes open om te ruiken, te voelen en te proeven. En eerlijk, wat ruiken ze heerlijk. De smaak daar hebben Mr.t en ik elk onze eigen mening over. Mr.T houdt van de Spice me up gingerbread, de mengeling van kerst en de Sint. Speculaas, en pepernoten zijn dan net iets minder mijn ding. Mijn favoriet van de twee is de hook me up candy cane, de combinatie van zoet, snoep, munt en de tintelingen deden het voor mij. 

Toen we dit glijmiddel van JO system dat op waterbasis is op onze huid voelde waren we meteen onder de indruk. Hij voelde zo zacht en zo prettig aan, dat we meteen overgegaan zijn met ‘het spel’. Toen Mr.T dit makkelijk vloeibare glijmiddel over mijn vagina liet lopen, genoot ik meteen van het koude gevoel. De heerlijke geur die vrijkwam en omdat hij makkelijk vloeibaar, is voel je hem heerlijk rond je vagina glijden. Deze combinatie is fantatisch. 

Uiteraard ging Mr.T over naar de orale test en ook dit was voor hem een zeer leuke ervaring. Ik hoor het hem nog zo zeggen: eindelijk een glijmiddel met een smaakje dat ook wel echt lekker is.  Zo lekker dat hij mij bijna heeft opgegeten. Wat ons aller grootste pluspunt was, is dat dit glijmiddel niet plakt, je zou het met de peperkoek en candy helemaal niet verwachten omdat deze zo zoet klinken. Geen toegevoegde suikers, is absoluut waar.

Wij zijn fan, dat kan je hier wel op uitmaken. Een zeer fijn, zacht en lekker smakend glijmiddel. Eentje die heerlijk rond je vagina loopt, en lekker lang op zijn plek blijft.  Jo system plakt helemaal niet en laat een zijdezacht gevoel achter. Dankzij zijn waterbasis is hij ook uiterst geschikt voor al je speeltjes. Het is het ideale kerstgeschenk om je aller stoutste dromen te beleven.

 

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Sinds kort schrijf ik voor Cupido.nl – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seks attributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

Volg haar op instagram