Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Lady Mustche over de Mr.Stiff libido pillen

Review Mr. Stiff – Libido Pillen

Review Mr. Stiff – Libido Pillen

De libido verhogende middelen van Mr. stiff zijn gemaakt om een extra boost te geven wanneer je het nodig hebt.

De libido pillen van Mr zijn stif zijn gemaakt van 100% natuurlijke kruiden en zijn met uiterste zorg geselecteerd. De formule in de capsules is uniek en tevens exclusief voor Mr stiff. 

Mr. Stiff  de oplossing voor extra prestatie. Ten opzichte van de meest populaire erectiemiddelen onderscheidt Mr. Stiff zich op een aantal belangrijke punten. De belangrijkste en meest voor de hand liggende voordelen zijn:

 • De kwaliteit van je erectie een boost geven
 • Mr stiffWerkt binnen 1 uur
 • Je seksuele uithoudingsvermogen verlengen
 • In combinatie met alcohol te gebruiken
 • Enkel natuurlijke ingrediënten
 • Geen bijwerkingen

Mr.T Test Mr. Stiff 

Het allerleukste om te vertellen is dat de producten van Mr. stiff uitsluitend natuurlijke kruiden bevatten en dus veilig te gebruiken zijn in combinatie met alcohol. Mr. Stiff is een natuurproduct dat niet mag worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar. De combinatie met voedsel en alcoholgebruik kan er voor zorgen dat je iets langer moet wachten voordat je verschil merkt. Ze raden dan ook aan om Mr. Stiff niet in te nemen op een te volle maag. Het grote pluspunt van deze pillen is dat hij kan worden ingenomen in combinatie met alcohol. De ideale pil na je avondje stappen dus.  

Verpakking:

Net zoals Toytester Lady Mustache hou ik ook van Mr. Stiff hun witte verpakkingen. Ik kan haar geen ongelijk geven als ze enthousiast vertelt over de klassevolle vos. Ik persoonlijk vind hun naam echt tof gevonden. De Klassevolle vos met zijn rechtopstaande staart maakt hun naam dan ook helemaal af. Deze Libido pillen zitten in een kartonnen doosje met 5 stuks, alsook kan je er in het Duits, Engels, Frans, Spaans en in het Nederlands de gebruiksaanwijzing vinden.  

Mr.Stiff – Stay Hard

Om het maximale effect uit de libido pillen te halen vertellen ze dat je deze capsule ongeveer 1 uur voor aanvang dient in te nemen. De capsules werken het best als je al zin hebt in seks. Het is een libido verhogend middel, om je een extra boost te geven. In de gebruiksaanwijzing kon ik lezen dat je maar 1 capsule per keer mag innemen. Zodoende ging ik van start. Terwijl Toytester Lady Mustache de libido booster ging testen Lees hier verder…  nam ik deze libido verhogende pillen in. 

De test:

Kruiden, enkel en alleen maar kruiden? Heel eerlijk stond ik er niet echt achter en was ik vrij sceptisch. – Ik zie wel wat het geeft, erger dan product X kan het niet worden – dacht ik bij mezelf. Dus nam ik deze pil in en liet het over me heen gaan. Na een klein uurtje moest ik mijn mening herzien. Ik had net zoals mijn partner heel erg veel zin in seks. Meer als anders, anders dan anders. Ik kan het haast niet omschrijven. Ik ervaarde een heerlijk aangenaam gevoel. In tegenstelling tot product x waar ik hartkloppingen, duizelig, zweet-buien en een opgejaagd gevoel van kreeg, ervaarde ik dat bij Mr. Stiff absoluut niet. Het was de allereerste keer dat ik niet merkte dat ik deze libido verhogende middelen had genomen. Dat klinkt meteen negatief, terwijl ik dit zeer positief ervaar.  De erecties kwamen zonder daar veel moeite voor te doen, ze bleven ook langer en voelden intenser aan. En heel eerlijk als ik ze vergelijk met andere libido verhogende middelen, die na enkele uren alweer uitgewerkt zijn stond Mr.T de volgende ochtend nog steeds STIFF. Goedgekeurd door beide partijen! 

 

Conclusie

Geen bijwerkingen omdat de basis van Mr.stiff uit natuurlijke kruiden bestaat: Dat stukje hadden ze inderdaad niet gelogen. Het was de allereerste keer dat ik een libido verhogend middel testte zonder dat ik daar hoofdpijn van kreeg, en of in sommige gevallen ik er echt misselijk van werd. Aangezien ik ook geen enkele bijwerking zou krijgen na het nemen van deze pillen, had ik ook nooit gedacht dat deze effectief tot de volgende ochtend zouden werken. Meermaals klaarkomen, zonder zorgen.  Ik ben absolute fan, – Mr.T loves Mr.Stiff 

 

Ingrediënten:

 • Rhodiola Rosea: Energie verhogend ter verbetering van sportprestaties en seksuele functie
 • Lonicera Japonica: Brengt het lichaam in balans (Yin Yang) en voorziet het bloed van energie
 • Panax Ginseng: Energie verhogend , verbetert seksuele prestatie en heeft positieve invloed op de bloeddruk
 • Ganoderma Lucidum: Energie verhogend, heilzaam voor de hersenen en de lever
 • Carthamu Tinctorius: Activeert de bloedsomloop
 • Gentiana Lutea: Werkt tegen vermoeidheid, uitputting en spierzwakte