Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Hoe lekker is het?

Sanne test Satisfyer Pro 2

Review Satisfyer Pro 2 

De zuigende clit vibrator

In dit artikel, ga ik de Satisfyer Pro 2 reviewen. Naast het feit dat dit een welbekend seksspeeltje is, heeft het in ook nog eens een award gewonnen voor de Beste Seks Toy van 2020. Dit belooft al heel wat, dus ik ben zeer benieuwd. Zo zal ik in dit artikel onder andere meer vertellen over de werking, mijn eerste indruk en ervaring. 

Wat is de Satisfyer Pro 2?

De Satisfyer Pro 2 is een clitoris stimulator die de wereld in een korte tijd heeft veroverd. Het wordt ook wel een luchtdruk vibrator genoemd, wat inhoudt dat het een zuigend effect heeft en de clitoris zal stimuleren met luchtdrukgolven en pulsaties. Dit is mede mogelijk gemaakt door de Air Pulse Technology. 

Je hoort het speeltje over de clitoris te plaatsen, waarna de clitoris wordt omcirkeld door het ronde gaatje van het mondstuk. Zo creëert het een vacuüm waar dus geen lucht van buiten naar binnen kan of andersom. Hierdoor kunnen luchtdrukgolven heen en weer gestuurd worden naar de clitoris. Onder water worden de golven versterkt, maar het werkt prima buiten bad. Er wordt gezegd dat dit speeltje vrouwen een intens en snel orgasme kan geven. 

Productinformatie Satisfyer Pro 2

Satisfyer en clitoris– Prijs: 59.90,-
– Lengte: 165mm
– Breedte: 46mm
– Hoogte: 65mm
– Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar met USB-oplaadkabel
– Materiaal: ABS-kunststof en lichaamsveilig siliconen
– Niveau: beginner t/m gevorderd

Eerste indruk

Toen ik de Satisfyer Pro 2 net ontving, was het discreet verpakt. De verpakking waarin het speeltje komt is roze met blauw. Wanneer je het doosje opent vind je de Satisfyer Pro 2, een USB-oplaadkabel en een handleiding in meerdere talen. Helaas zit hier geen opbergtasje bij. Wel vind ik het doosje erg mooi. Je kunt hem hier ook prima in bewaren. Hij sluit met een magnetische klep en blijft dus goed dicht zitten ook na openen van de sealing.

Op het eerste gezicht ziet de Satisfyer er niet uit als een seksspeeltje. Wanneer ik de Satisfyer oppak en ernaar kijk, voelt het erg stijlvol en luxe aan. Het speeltje zelf is roségoud gekleurd en past perfect in mijn handen. Het vasthouden van het speeltje voelt goed. De Satisfyer heeft een aan-knop en +/- knop, waarmee je kan kiezen tussen de 11 intensiteitsniveaus van de luchtdruk golven. 

Mijn ervaring met de Satisfyer Pro 2

Ik ben in bed gaan liggen heerlijk in een stel kussens op mijn rug en gebruikte een kleine hoeveelheid glijmiddel (waterbasis) op mijn clitoris, zoals de handleiding het aanraadde. Ik begon op de laagste stand en deed het kapje van het speeltje rondom mijn clitoris. Het handvat gedeelte rustte ik tussen mijn benen, naar beneden gericht. Toen ik de Satisfyer op een standje hoger zette, begon het vacuümeffect zijn werk te doen en te pulseren. 

Ik moet wel zeggen dat de handleiding het laat lijken alsof de Satisfyer op zijn plek blijft, zodra het speeltje aan is. Voor mijn gevoel was het vacuümeffect van stand 1 niet zo krachtig. Ik moest af en toe mijn hand erop leggen, zodat het kapje goed rondom mijn clitoris zat. Ook als ik het speeltje omdraaide, met het handvat naar me toe, had ik moeite met het behouden van de vacuüm. 

Toen ik eenmaal begon te spelen met de knoppen, was ik al snel onder de indruk van de no-touch trillingen van de Satisfyer. De eerste stand was vrij kalm, maar elke stand daarna werd steeds intenser. Ik ontdekte dat het zelfs intenser kon door de bovenkant van de Satisfyer naar beneden te drukken voor een betere zuigkracht. 

Het is bizar hoe snel er een enorm gevoel van opwinding ontstaat door deze vorm van stimulatie. Alsof er een orgasme uit je getoverd wordt. Langzaam opbouwen lukte me dus de eerste keer niet. Ik heb de Satisfyer daarna nog een aantal keren gebruikt en zo ontdekte ik wel hoe ik langer kon genieten waardoor de orgasmes ook intenser voelde.

Conclusie

De pulsaties van de Satisfyer zijn heerlijk. Het voelt eigenlijk een beetje alsof iemand je zachtjes aanraakt en zuigt met de mond. Viibrerende speeltjes die direct contact hebben met de clitoris kunnen soms een verdovend gevoel geven. De Satisfyer doet dit niet. Daarom ben ik zelf best enthousiast over de Satisfyer Pro 2. Het kost je geen arm en een been én het doet wat het moet doen. De 11 intensiteitsniveaus zijn perfect, omdat je een variërende keuze hebt en het geleidelijk intenser kan maken. 

Om deze redenen geef ik de Satisfyer Pro 2 dan ook een 8,0. Als je al wat ervaring hebt met zuigende seksspeeltjes, zoals de womanizer, dan zou de Satisfyer waarschijnlijk niet voldoen aan je verwachtingen. Ben je op zoek naar hét seksspeeltje voor beginners, met een zuigend effect en een goedkopere prijs? Dan is de Satisfyer Pro 2 de beste keuze.