Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspeld jouw seksleven

seks en liefde horoscoop februari 2023

Seks & Liefde Horoscoop februari 2023

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in februari?

Lees hier onder wat de eerste maand van februari voor jou heeft voorspeld.

 

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Je bent deze maand geïnteresseerd in nieuwe dingen en verdiept je in bijvoorbeeld sm, trio’s, en seks op vreemde locaties. Je zult veel verschillende mannen ontmoeten van jouw type en zal heerlijk van ze genieten.

 

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Deze maand ga je veel genieten van seks. Je zult er extra goed uitzien en dan ook veel aanbieders aantrekken, maar kies niet te snel en zoek naar de juiste persoon.

 

Ram

21 maart t/m 20 april

Deze maand maak jij ruimte om losser in het leven te staan, zodat je kunt luisteren naar wat anderen tegen jou te zeggen hebben. Aan de ene kant ervaar je misschien leegte, maar aan de andere kant zul je open staan om nieuwe mogelijkheden te ontdekken in bed.

 

Stier

21 april t/m 21 mei

Je houd van verleiden en verleid worden. Deze maand gaat dat veel gebeuren, maar je moet zelf uitvinden of jij degene bent die de eerste stap moet zetten of de ander. Trakteer jezelf ook eens op een leuk cadeau deze maand!

 

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Deze maand ervaar je veel uitdaging en ga je er veel op uit. Opzoek naar een leuke partner. Je verleid mensen snel door alleen al met ze te praten. Ook zal de seks deze maand spannend voor je worden.

 

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Deze maand staat je veel romantiek te wachten. Leuke cadeautjes, dates en tripjes zullen jouw kant opkomen, maar de vraag is van wie je deze zal krijgen!

 

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

Deze maand zal je merken dat je veel gelukt hebt. Test het uit met bijvoorbeeld een nieuwe toy, maar gebruik het wel slim,  want niemand weet hoe lang het geluk zal blijven.

 

Maagd

24 augustus t/m 23 september

In de relatie van de maagd zullen deze maand veel onenigheden optreden. Probeer met elkaar dingen beter af te spreken om conflicten in de toekomst te vermijden. Misschien is een spannende avond samen wel wat jullie zoeken 😉 Voor de Singles zal het een zelf bewuste maand worden en is voor deze maand belangrijk om je zelf goed te verzorgen door middel van bijvoorbeeld solo seks!! Probeer eens een Luchtdruk vibrator voor een fantastisch gevoel.

 

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Februari zal voor jouw in evenwicht zijn en alles loopt zoals verwacht! Geniet van je zelf of elkaar. Probeer daarom deze maand eens wat nieuws om het wat spannender te maken lees bijvoorbeeld onze tips voor Valentijn om je zelf of jouw liefje een sexy cadeau te geven!! Een bos rozen word namelijk wel een beetje standaard toch?

 

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Dat prikkelbare gevoel van vorige maand is nu ver leden tijd en jij voelt je weer als herboren! Laat je partner weten hoe veel je om die gene geeft om ook hem of haar in dit goede gevoel mee te sleuren. Ga samen deze maand wat leuks doen en niet alleen op Valentijns dag! De single Schorpioen zal deze maand ook niet veel alleen zijn maar is veel met familie en vrienden Vergeet tijdens deze gezelligheid niet je zelf!! Verwen je zelf eens met iets om tot rust te komen, Bijvoorbeeld een verwarmende vibrator die jouw de warmte geeft om te ontspannen.

 

 

Boogschutter

23 november t/m 22 december

Je zal deze maand opzoek gaan naar een uitdaging of iets dat je spannend vind om uit te proberen. Verdiep je er goed in en vergeet vervolgens het vooral niet uit te voeren.

 

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Wij hopen dat je vorige maand een goede maand had want alles draaide natuurlijk om jouw! Laat deze maand daarom je zelf weer even tot rust komen en geniet van de kleine dingen. Singles zullen zich er flirterig voelen en zelfverzekerd zijn om op iemand af te stappen! Deze energie kan in relaties leiden tot spannende ervaringen in de slaapkamer. Misschien ontdek je wel een nieuwe kick zoals Bondage.