Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Maria voorspelt jouw seksleven

Seks en liefde horoscopen februari 2024

Seks en liefde horoscopen februari 2024

Wat brengt jouw horoscoop op het gebied van seks en liefdes in februari? Lees hieronder wat de maand februari voor jou brengt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen kunnen zich krachtig voelen in hun zoektocht naar vrijheid en individualiteit, zelfs als het gaat om hun intieme leven. Als Watermannen zich openstellen voor het gebruik van intieme toys, kunnen ze een diepere verbinding ervaren met zichzelf en hun partners, waardoor ze een gevoel van vrijheid en empowerment ervaren in hun intieme relaties.

Dit kan gaan om solo toys maar er is ook een mogelijkheid voor duo toys. Om deze reis aan te gaan met een partner.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen, die vaak gedreven worden door empathie en diepe emoties, kunnen intieme speeltjes ervaren als een krachtige manier om hun seksuele connectie met hun partner te verdiepen. Deze maand kunnen ze hun sensuele verlangens verkennen en nieuwe dimensies van genot ontdekken door middel van het gebruik van intieme speeltjes.

Dit kan een tijd zijn van intense emotionele en fysieke verbinding, waarbij Vissen zich krachtig voelen in hun vermogen om zichzelf en hun partner te bevredigen op diepe, sensuele niveaus.

Ram (21 maart – 19 april)

Voor de gepassioneerde en avontuurlijke Rammen kan seksualiteit een krachtige manier zijn om hun energie en verlangens te uiten. Deze maand zullen zij zich vooral richten op het verkennen van hun seksualiteit en het ontdekken van nieuwe vormen van plezier.

De Ram staat bekend om zijn vastberadenheid, energie en passie. Deze eigenschappen kunnen zich vertalen naar een assertieve houding in de slaapkamer. Sommige Rammen zullen dit niet ervaren en voelen zich meer comfortabel in een dominante rol tijdens intieme momenten vanwege hun natuurlijke leiderschap en vastberadenheid. Kijk hierin wat jij het fijnst vindt, deze maand is de tijd om het uit te zoeken! Wil je hiermee beginnen maar weet je niet hoe? Bekijk hier onze blog

Stieren (20 april – 20 mei)

Deze maand staat Stieren een periode van diepe verbinding en sensuele ontdekkingen te wachten, waarbij intieme speeltjes kunnen helpen bij het verkennen van nieuwe dimensies van genot en intimiteit.

Door samen intieme speeltjes te gebruiken, kunnen Stieren nieuwe niveaus van vertrouwen en openheid bereiken. Voor Stieren is het gebruik van intieme speeltjes niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een emotionele reis die hen dichter bij hun partner brengt. Door samen verschillende speeltjes uit te proberen, kunnen Stieren hun seksuele communicatie verbeteren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Voor Tweelingen kan februari een uitnodigende maand zijn om de intimiteit en liefde te versterken door het verkennen van seks toys. Deze periode biedt Tweelingen de gelegenheid om dieper in te gaan op hun partnerschap en hun liefde te verrijken met nieuwe vormen van plezier en verbinding. Door samen nieuwe toys te ontdekken en te experimenteren, kunnen Tweelingen hun band verdiepen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Voor Kreeften biedt de maand februari een kans om hun emotionele intelligentie en intuïtie te benutten in het versterken van intimiteit en verbondenheid.

Door hun empathie en begrip kunnen Kreeften een veilige haven creëren voor hun geliefden, waardoor ze zich geborgen en geliefd voelen. In deze maand van genegenheid kunnen Kreeften hun vermogen om te troosten en te koesteren laten zien.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Voor Leeuwen kan de maand februari een periode zijn waarin ze hun unieke talenten en passies willen uitdrukken, zowel in hun relaties als in hun seksualiteit. Met de nadruk op liefde en het verkennen van seks toys, kunnen Leeuwen een sterke drang voelen om hun creativiteit en expressie te uiten in hun intieme relaties.

Deze tijd biedt Leeuwen de gelegenheid om hun sensuele kant te verkennen en nieuwe manieren te ontdekken om passie en opwinding te delen met hun partner. Door samen nieuwe seks toys te verkennen en te experimenteren. 

Maagd (23 augustus – 22 september)

Voor Maagden biedt de maand februari een gelegenheid om hun zoektocht naar perfectie en organisatie te uiten, ook in de sfeer van liefde en intimiteit. Door toewijding aan elkaar en met oog voor detail, kunnen Maagden nieuwe hoogten bereiken in hun romantische doelen. Wil jij wat meer romantiek in de slaapkamer? Neem hier een kijkje.

Het verkennen van seks toys kan een manier zijn om hun relatie te verlevendigen en een perfecte balans te vinden tussen passie en harmonie.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen voelen zich krachtig in hun streven naar harmonie en evenwicht, en februari biedt een kans om deze eigenschappen in te zetten binnen intieme relaties.

Door het introduceren van seks toys kunnen Weegschalen conflicten oplossen en een vredige en liefdevolle omgeving creëren. Het gebruik van deze speelse elementen kan bijdragen aan een diepere verbondenheid en een evenwichtige, sensuele sfeer in de relatie.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Voor Schorpioenen, die kracht krijgen uit diepe emoties, biedt februari mogelijkheden tot transformatie en groei in hun intieme leven. Het gebruik van seks toys kan een middel zijn voor Schorpioenen om diepe verbindingen te verkennen en zichzelf op een dieper niveau te begrijpen. Deze maand moedigt aan tot introspectie en zelfreflectie, wat kan leiden tot een diepere emotionele connectie.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters voelen een sterke drang naar avontuur en exploratie, en februari nodigt uit tot het verkennen van eindeloze horizon, zelfs binnen hun intieme relaties. Het introduceren van seks toys kan dienen als een avontuurlijke reis om de horizon van genot te verbreden. Door samen te ontdekken, kunnen Boogschutters hun seksuele band versterken en een stimulerende dimensie toevoegen aan hun liefdesleven.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Voor Steenbokken, gedreven door vastberadenheid, biedt februari een tijd om vooruitgang te boeken in het realiseren van lange termijndoelen binnen hun relatie. Het verkennen van seks toys kan een innovatieve manier zijn om deze doelen te bereiken, waarbij de toewijding van Steenbokken wordt vertaald naar het verdiepen van intimiteit. Het introduceren van nieuwe elementen kan de romantische band versterken en een gezamenlijk streven naar plezier en liefde bevorderen.