Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

MARIA VOORSPELT JOUW SEKSLEVEN

Seks en Liefde Maand Horoscoop Januari 2023

Seks & Liefde Horoscoop Januari

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in Januari?

Happy new year!! 2023 is gekomen ? en zal hopelijk voor iedereen weer veel orgasmes en liefde brengen! Lees hier onder wat de eerste maand van Januari voor jouw heeft voorspeld.

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De Single steenbok vind de eerste helft van Januari de liefde! Maar alle steenbokken moeten dit jaar ook keuzes gaan maken die grote invloed kunnen hebben op je liefdesleven.

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Ben jij onlangs uit elkaar gegaan? Dan wordt januari weer de maand vol liefde voor jou. Je vrienden en familie zullen veel met je zijn en wie weet ook je volgende vlam!

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Januari zal een stabiele maand worden voor singles en relaties. Er zal niet veel veranderen aan jouw liefdes situatie. Je zult je wel heel geliefd voelen door de mensen om je heen en geniet daar vol op van.

Ram

21 maart t/m 20 april

Het kan voorkomen dat je kleine conflicten groter maakt dan nodig is deze  maand. Probeer samen je grote liefde of scharrel er uit te komen. Misschien kun je ze verrassen met wat nieuws! Zoals een nieuwe lingerie setje ofso!

Stier

21 april t/m 21 mei

Deze maand zit jij vol passie en wil je dat graag uiten naar je partner toe. Zorg dat niet alleen jij maar ook je bedpartner aan zijn of haar trekken komt vraag wat zei willen en zo komen jullie aan een hele gezellig maand samen en zal in de toekomt ook helpen.

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Je bent deze maand op zoek naar liefde en avontuur. Ga er zelf op uit om wat nieuws te proberen! Zo kun je het eerst alleen doen als je het spannend vind en misschien daarna samen met een partner op de seks spicy te maken.

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Je gaat een positieve maand te gemoed! Dit zal er dan ook voor zorgen dat je meer seks zal hebben dan normaal. Geniet er samen van maar vergeet elkaar niet de ruimte te geven om iets nieuws te proberen zoals een sekstoy!

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

Het eerste deel van de maand zal bestaan uit passie en genot. De 2e helft zal weer iets stabieler zijn zoals je gewend bent in de liefde. Wil je die passie voort zetten die in je zit laat je partner je favo seksspeeltje dan eens bij jouw gebruiken.

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Je krijgt deze maand genoeg kansen in de liefde zowel als single kom je nieuwe mensen tegen en de maagd in relatie zal op een ontdekking gaan die de liefde op nieuw laat bloeien. Tip probeer eens een cockring daar zullen jullie allebei van genieten.

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Deze maand begint wat stroef op relatie gebied maar zal aan het einde weer in volle gang gezet worden.  Zo kun je wat glijmiddel gebruiken om de maand makkelijker door te komen en ga je glijdend het nieuwe jaar in.

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Je relatie gaat op dit moment prima, maar niet perfect. Probeer er eens wat nieuw leven in te blazen met een Sekstoy op luchtdruk. Gegarandeerd dat zowel jouw orgasmes en relatie verbetert.

Boogschutter

23 november t/m 22 december

Je hebt behoefte aan vrijheid en wilt doen wat jij leuk vind. Dit is helemaal prima neem de tijd die je nodigt hebt om daarna positief verder te gaan. Ontdek je zelf met nieuwe seksspeeltjes zodat je weet wat jij wilt dat zal je een sterker persoon maken.

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”