Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Horoscoop april

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt de liefde in april?

Ram:
21 maart t/m 20 april

Hi there Ram! Gefeliciteerd met je geboortemaand!

Deze maand krijg je advies over hoe je je liefdesleven kunt verbeteren of hoe je de band met je partner kunt verdiepen. Dit advies is afkomstig van mensen om je heen. Het kan gunstig voor je zijn, maar kan zelfs enkele gevolgen hebben. Zorg ervoor dat je het advies slim opvolgt. Dan zal er epische seks en romantiek volgens zoals jij het wenst.

Stier:
21 april t/m 21 mei

Hi Stier!

Je zal deze maand een ingrijpende beslissing kunnen nemen over je liefdesleven. Je zal je toekomst plannen met de persoon die je leuk vindt. Ook zal de relatie met jouw partner in de toekomst groeien.  Jullie sexy fantasieën zullen tot leven komen

Tweeling:
22 mei t/m 21 juni

Hello Tweeling!

De relatie met je partner krijgt deze maand veel kracht. Jullie zullen allebei veel van jullie tijd en emoties in elkaar investeren en het zal jullie relatie helpen bloeien.

Kreeft:
22 juni t/m 23 juli

Hi there Kreeft!

Jouw liefdesleven in de maand april zal hetzelfde zijn als vorige maand. Er kunnen enkele mogelijkheden zijn dat een paar situaties uit het verleden weer naar boven komen in jouw relatie. Communicatie stroomt als water in je liefdesleven, lieve Kreeft. Oh, en ga de stad uit of geniet van een staycation eind april.

Leeuw:
24 juli t/m 23 augustus

Hello there Leeuw!

Misschien krijg je spijt van de situaties die je deze maand in je liefdesleven zal tegenkomen, Leo. Je zou uiteindelijk de verkeerde actie kunnen ondernemen of je kunt zelfs ongunstig reageren op een situatie. Maar leeuwen hebben kattenslaapjes nodig. neem je rust en alles komt goed.

Maagd:
24 augustus t/m 23 september

Hello Maagd!

Je zal met veel verwarring worden geconfronteerd om je huidige relatie levend te houden. Er kan ook een kans zijn om twee voorstellen te krijgen en je zult in de war raken. Zorg ervoor dat je een beslissing neemt met een rustige geest. Daarnaast sta stil bij je kinky kant, Maagd. In april herinner je je dat seks niet alleen maar gaat over vrijen. Het is een manier om contact te maken met je partner en zelfs om trauma’s te verwerken, zodat je op geheel nieuwe manieren van seks geniet.

Weegschaal:
24 september t/m 23 oktober

Hi Weegschaal!

Deze maand kun je te maken krijgen met veel verstoringen in jouw relatie met uw partner. Je kan het gevoel kunnen hebben dat je relatie de grenzen van toxiciteit nadert. Bovendien kunnen de mensen om je heen verstoringen in je relatie veroorzaken, wat ook een onrustige factor kan zijn. Dus terwijl je losse eindjes aan het knopen bent in je liefdesleven, vergeet niet om je grenzen aan te geven, en durf genoeg te praten over belangrijke onderwerpen zoals soa-screening, aangezien je gezondheid deze maand ook centraal staat.

Schorpioen:
24 oktober t/m 22 november

Hello there Schorpioen!

Je zal deze maand bezig zijn om je relatie en je partner te beschermen tegen alle “toxic” mensen. Je zou zelfs dingen voor hen verborgen houden om bemoeienis te voorkomen. Je bent er sterk tegen dat iemand je liefdesleven wil dicteren.

Boogschutter:
23 novomber t/m 22 december

Hi there Boogschutter!

De maand april zal voor jou een nieuw begin betekenen. Je komt uit een oude relatie of je gaat een nieuwe aan. Het kan ook zijn dat je een einde maakt aan alle problemen die eerder in de relatie waren ontstaan. April vraagt je ook om je charme te gebruiken om intieme gesprekken te voeren met je geliefde of partner, zoals wat je lekker vindt in bed en welke fantasieën je hebt.

Steenbok:
22 december t/m 20 januari

Hello Steenbok!

Deze maand bouw je een sterke band op met je partner Steenbok. Jij hebt deze maand de regie over je partner. De situaties die verstoring in de relatie kunnen veroorzaken, worden ook door jouw gecontroleerd. Zorg ervoor dat je je zesde zintuig volgt, want het zal je begeleiden om je liefdesleven op het goede spoor te houden.

Waterman:
21 januari t/m 18 februari

Hi there Waterman!

Deze maand, Waterman, probeer je de persoon te bereiken die volgens jou geschikt is voor jou. Je analyseert hem/haar goed voordat je ze benadert. Je kunt proberen ze te pakken te krijgen of ze onder controle te krijgen. Je hoeft zich geen zorgen te maken, want het zal in jouw voordeel werken. April geeft je seksleven een make-over, Waterman. Nou ja, niet zozeer een make-over, maar de sterren zegenen je met de moed om authentiek te leven, vooral in de slaapkamer. Ook je sociale leven buiten de slaapkamer licht deze maand op. Verwacht uitnodigingen voor toffe feesten en een professionele erkenning.

Vissen:
19 februari t/m 20 maart

Hello Vissen!

Je pronkt met alle kwaliteiten die je partner bezit of die je partner heeft bereikt. Je zult heel trots zijn op je partner. Ook zouden de dingen tussen jullie beiden perfect zijn en anderen zouden jaloers op je kunnen zijn.

Wie is Maria?

“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”

marai sterrenbeeld horoscoop cupido