Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Horoscoop Juli

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in juni?

Kreeft:
22 juni t/m 23 juli

Hi there Kreeft, het is jouw geboortemaand!
Deze maand kan je iets meer ontspannen. Neem de tijd om te zien wat je hebt bereikt. is er ruimte voor meer? Handel niet te snel..  Vraag om de mening van mensen die dicht bij je staan. Zij kunnen je plannen in een ander licht zetten.

Een vriendschap uit het verleden kan zich opnieuw presenteren. Bedenk goed of je dit toe wilt laten.  Vriendschappen vragen tijd, tijd die jij momenteel lastig kan vrijmaken.  Weeg af of dit het juiste moment is.

Geef iets meer aandacht aan jezelf, waar wordt jij blij van? Ga in gesprek met je partner hoe jij het graag zou willen. Misschien tijd voor iets nieuws? Overval niet maar communiceer en geniet samen des te meer.

Leeuw:
24 juli t/m 23 augustus

Hello there Leeuw!

Maak ruimte voor verandering, its coming! (And so are you btw..)  Niets mag jou tegenhouden deze maand. Laat je meeslepen door het zwoele van de volle maan en zomerse nachten die Juli met zich mee brengt.

Op relatie gebeid is het momenteel stabiel, jullie zitten op één lijn en voelen elkaars wensen goed aan. Geef elkaar wel de ruimte wanneer nodig en ga conflicten uit de weg.

Singel Leeuwen opgelet! Cupido heeft jou in het vizier. Het lijkt of deze maand voor jou in het teken staat van aantrekkingskracht. Je wordt uit je comfortzone gelokt.. Ga maar kijken waar dit toe leidt, je kunt dit wel gebruiken.

 

Maagd:
24 augustus t/m 23 september

Hello Maagd!
Verleiding ligt op de loer, zowel voor de single Maagd als voor Maagd in een relatie. Luister naar je hart en laat je relatie niet beïnvloeden door iets wat spannend lijkt. Het is fijn om de complimenten te ontvangen, pas goed op dat dit niet tot meer leidt en frictie veroorzaakt met je partner.

Singel Maagd, lets go! De sterren geven ‘groen licht’ deze maand , tijd voor actie.  Wacht niet af maar ga zelf op ontdekking, flirt en verleid. Maak tijd voor nieuwe ontmoetingen en kijk waar dit je brengt.

Weegschaal:
24 september t/m 23 oktober

Hi Weegschaal!

Deze maand is rustiger dan andere, neem deze tijd om je prioriteiten op een rij te krijgen. Denk meer aan jezelf.  Nieuwe flirt? Wacht hier even mee, het lijkt niet de juiste tijd.

Neem vooral geen overhaaste beslissingen. Je relatie kan momenteel wel wat stabiliteit gebruiken, werk hier aan. Al is het andere maanden ‘geven en nemen’ is het deze maand iets meer geven. Stel je verwachtingen bij en geef romantiek meer de ruimte.

 

Schorpioen:
24 oktober t/m 22 november

Hello there Schorpioen!
Negen van de tien keer ben jij de gene die op iemand afstapt. Laat je deze maand eens verrassen! Geef andere de ruimte om jou te benaderen en laat je verleiden.

Om elkaar beter te begrijpen, moet er tijd vrij gemaakt worden om naar elkaar te luisteren. Neem die tijd en zorg voor rust in de relatie. De vollemaan brengt onrust met zich mee. Laat je hierdoor niet afleiden en vermeid onnodige strijd om aandacht.

Boogschutter:
23 novomber t/m 22 december

Hi there Boogschutter!

Juli is aangebroken en de liefde hangt in de lucht! Het zonlicht, de warme dagen die deze maand met zich meebrengt doen jou goed.  Jouw positieve vibe beïnvloed ook de mensen om jou heen. Toch zullen er mensen om je heen zijn, die zich niet op dezelfde roze wolk bevinden. Laat dit geen invloed op je hebben. Gaat een afspraak niet door? Dat betekend tijd voor spontane dingen!

Rond de 24ste kan er zich een mooie kans voordoen. Bedenk of je hier gelukkig van wordt op de lange termijn.

Steenbok:
22 december t/m 20 januari

Hello Steenbok!

Kijk je normaal de kat uit de boom? Deze maand heb jij de touwtjes in handen. Doe hier iets positiefs mee! Een financiële meevaller? benut deze door een avondje uit te gaan, uit eten of weer eens naar de film.

Door drukte op werk gebied, lijken de dagen te kort.  Daarin tegen zijn de zomerse nachten eindeloos. Maak hier gebruik van! kruip tussen de lakens en verras je partner.

Waterman:
21 januari t/m 18 februari

Hi there Waterman!
Venus lijkt je tegen te werken deze maand. Al doe je nog zo je best, het komt niet over zoals jij dat wilt. Hoewel het allemaal heel serieus voelt, waait het vanzelf weer voorbij. Morgen ben je gewoon weer je optimistische zelf.

Er is een stille liefde die zich uit het niets presenteert. De gevoelens zijn er van beide kanten maar zijn nog altijd onuitgesproken gebleven. Misschien is het tijd om daar verandering in te brengen.

Vissen:
19 februari t/m 20 maart

Hello Vissen!
Kwetsbaarheid kan uw relatie zwaar belasten.  Het vergroten van je gevoel van emotionele zekerheid en veiligheid kan een aantal van je diepere gevoelens naar boven halen, die je kunnen verrassen met hun intensiteit. Alles eruit halen kan moeilijk zijn, maar het is het waard!

Ram:
21 maart t/m 20 april

Hi there Ram!
Er hangt een zwoele sfeer om je heen.  Hoewel jij in je flow zit, zijn er mensen om je heen die dit als overweldigend kunnen ervaren. Houdt hier rekening mee. laat jouw enthousiasme niet intimiderend overkomen. Enjoy yourself, but read the room.

Stier:
21 april t/m 21 mei

Hi Stier!

De positie kracht die de maand Juni met zich mee bracht is zeker in de maand Juli ook aanwezig. Echter zal je deze maand iets meer je best moeten doen om wat meer rust te creëren. Door je enthousiasme kan het zijn dat je te veel hooi op je vork hebt genomen. Probeer je prioriteiten te stellen, de rest komt later wel. Het verlangen om verleid te worden kan on beantwoord blijven door gebrek aan comunicatie. Laat zelf meer zien wat je verwachtingen zijn, zodat jullie hier beide profijt van kunnen hebben.

Tweeling:
22 mei t/m 21 juni

Hello Tweeling!

Als singel tweeling, is deze maand gecompliceerd. Als je net denkt alle pijlen de juiste kant op te hebben, gooit cupido roet in het eten. Je kunt je lastig focussen en kan hierdoor het gevoel krijgen dat je wellicht de verkeerde beslissingen neemt. Wees niet te hard voor jezelf, laat mensen toe.  Neem de tijd om te bedenken waar jij je prettig bij voelt.

Op relatie gebied gaat het deze maand minder dan voorgaande. Jullie lijken beide afgeleid. Neem meer tijd voor elkaar en zorg voor een balans in tijd voor werk en thuis. Verras je partner, laat zien dat ook jij out of the box kunt denken Tweeling!

Kreeft:

 

Wie is Maria?

“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”

marai sterrenbeeld horoscoop cupido