Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Horoscoop juni

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in juni?

Tweeling:
22 mei t/m 21 juni

Hello Tweeling! Gefeliciteerd met jouw geboortemaand!
Deze maand heeft veel FUN voor jou in petto qua liefde. Je dacht niet dat je het in je had, of toch wel? Je had niet gedacht dat je op de lijst zou staan voor degenen die geluk hebben in de liefde, en toch laten de overgangen van de maand duidelijk iets anders zien.

De kans is groot dat je vrienden uitnodigt om in jouw vreugde te delen. En ja, vreugde is hier het operatieve woord, een woord dat je zelden gelijkstelt met je bestaan. Ik denk dat het tijd is om achterover te leunen en dankbaar te zijn voor wat je tegemoet komt. Stel je voor dat je je eindelijk op je gemak kunt voelen in je liefdesrelatie omdat het gebeurt en er geen twijfel of negatief denken is. Blijf in balans Tweeling!

Kreeft:
22 juni t/m 23 juli

Hi there Kreeft!
Deze maand kan je van koers veranderen. Je krijgt de keuze tussen doen waar je van houdt of doen wat veilig is. Welke keuze je ook zult ervaren, het is niet bedoeld om je te destabiliseren, maar om je de mogelijkheid te bieden om jouw koers te corrigeren.

Houd je vanaf de 11e juni vast aan een creatieve ambitie in je leven. Je krijgt een plotseling idee dat een doorbraak kan zijn die je helpt om je naar een hoger niveau te tillen. Een andere mogelijkheid is dat een vriend plotseling een pauze van de vriendschap nodig heeft.

Vanaf de 21e zal je in de schijnwerpers staan, en op de 28e maakt een nieuwe maan in Kreeft een krachtige verbinding met Jupiter. Gevoelens kunnen nu worden versterkt, wat niet noodzakelijk een slechte zaak is. Zorg er gewoon voor dat de opwinding in evenwicht is en je zult heerlijke nachten gaan beleven.

Leeuw:
24 juli t/m 23 augustus

Hello there Leeuw!
Je moet stoppen met gissen, zelfs als het om je relatie gaat. Stop met twijfelen aan jezelf en je beslissing om in de huidige relatie te zijn. Als je iemand leuk vindt, moet je misschien die stap zetten en de persoon laten weten dat je hem of haar leuk vindt door te beginnen met hints te geven. Maar wees voorzichtig, Venus loopt over de lijn, waardoor je tijdens het flirten over de schreef kunt gaan.

Singles hebben kansen, maar zijn vaak eigenwijs en kunnen zelfs een flirt bederven. Met meer zachtheid zul je in alles beter slagen. Ben je in een relatie? Dit ziet eruit als een behoorlijk gepassioneerde periode. Soms maak je ruzie, soms regeert lust. Een snelle maand!

Maagd:
24 augustus t/m 23 september

Hello Maagd!
Venus brengt singles veel plezier met flirten, maar de ontmoetingen zijn zwaar. Ze kunnen verliefd worden en hun gevoelens zullen beantwoord worden. Aan het begin van de zomer willen koppels dichtbij elkaar zijn en vooral graag de liefde bedrijven met hun partner. Er zijn ook verhitte discussies, maar de rust keert altijd snel terug.

Weegschaal:
24 september t/m 23 oktober

Hi Weegschaal!
Mars en Jupiter bieden allerlei uitdagingen. Als partner ben je rustelozer en kritischer dan anders. Jaloezie of andere levensplannen kunnen een probleem zijn. Leuk is dat gesprekken helpen vanaf 13 juni om elkaar beter te begrijpen. Singles hebben te maken met gecompliceerde aanbidders. Geduld is vereist, maar vanaf 23 juni zal het tij keren en de roze wolk komt in zicht.

Schorpioen:
24 oktober t/m 22 november

Hello there Schorpioen!
Singles hebben een lust voor veroveren en zijn meer verliefd op liefde dan op een speciaal iemand. Alleen vanaf 22 juni zullen serieuze gevoelens een rol spelen. Stellen spelen met vuur en flirten met vreemden wanneer de gelegenheid zich voordoet. Uiteindelijk weten ze echter waar ze thuishoren en stoppen dit vanaf 22 juni en doorstaan ze zelfs de heetste test van trouw zijn.

Boogschutter:
23 novomber t/m 22 december

Hi there Boogschutter!
Hoewel de eerste helft van juni spannend voor je zal zijn, staat het niet in het teken van wat er in de tweede helft voor je gaat gebeuren. Tussen alle Jupiter-transities die deze maand plaatsvinden, ben je als het ware in je element.

Dit betekent dat al je grote dromen klaar zijn om uit te komen. Na de 18e van de maand juni kun je eindelijk aan de wereld aankondigen dat je:

A) verliefd bent,
B) in een exclusieve relatie met deze persoon bent,
C) en klaar om te settelen, ondanks je geschiedenis als vrije geest die voor niemand genoegen neemt.

Je zult jezelf deze maand verrassen, Boogschutter, omdat het lijkt alsof het beeld waar je zo stevig aan vastklampte zich ontvouwt, alleen om jou te onthullen als een persoon die diep verliefd kan worden. En voor jou betekent liefde hoop. Het betekent dat er een toekomst is. Het betekent dat je iets goeds hebt gedaan om dit te verdienen, en of dat waar is of niet, je bent op weg om een prachtige en liefdevolle maand juni te hebben.

Steenbok:
22 december t/m 20 januari

Hello Steenbok!
Dankzij Venus ziet Juni eruit als een knuffeltocht. Stellen vinden het gemakkelijk om de relatie steeds weer op te frissen met romantiek en nieuwe, zoete verrassingen. Singles zijn helemaal niet verlegen en staan ​​helemaal open voor een zomerliefde of zelfs iets meer.

Waterman:
21 januari t/m 18 februari

Hi there Waterman!
Venus stilt je dorst naar je verlangens en brengt ze tot leven! Wacht tot eind mei om uit te drukken wat je dierbaar is met alle kans op een positieve respons van degenen van wie je houdt. Verlang niet te veel, want je wordt verscheurd tussen een honger naar harmonie en een neiging tot overdaad. De omstandigheden zorgen voor een aantal mogelijkheden om je verlangens te bevredigen. Fantaseer niet te veel om niet teleurgesteld te worden. Maak contact met je innerlijke wereld, die je op het juiste pad leidt.

Binnen een intieme relatie kan een goede verstandhouding bijdragen aan een liefdevol samenzijn. Ook liefde kan gedijen. Maar misschien moet je voorzichtig zijn met betrekking tot huwelijks gerelateerde kwesties. Respecteer de grenzen van je partner voor een gezonde relatie.

Vissen:
19 februari t/m 20 maart

Hello Vissen!
Venus en Neptunus geven singles prachtige impulsen voor dates en romantiek. Ze staan ​​open voor nieuwe dingen en veranderen ook hun doel. Je hebt de kans om een ​​geschikte metgezel te ontmoeten. Koppels vinden elkaar en coördineren met elkaar in het dagelijks leven met meer harmonie. Twijfels over de relatie behoren tot het verleden.

Ram:
21 maart t/m 20 april

Hi there Ram!
Jouw partner zal opnieuw verliefd worden op jouw levendige karakter. Mars en Jupiter bieden pure liefdeskracht en brengen erotische en emotionele hoogtepunten. Als single voel je de vonken en spatten ze ervan af tijdens het flirten. Likes en matches houden je in spanning en dates monden uit in dat wat foto’s en chats beloven.  Nog niet verliefd? Aan het begin van de zomer (dus eind juni) kun je verliefd worden.

Stier:
21 april t/m 21 mei

Hi Stier!
Wat je ook in mei hebt gedaan, het zal in juni zijn vruchten afwerpen, en dat betekent liefde, zoete liefde. Of je hebt een grote stap gezet als het gaat om je liefdesleven, of je hebt besloten dat het tijd is om door te gaan en je te settelen met deze persoon, het is allemaal goed. Je bent nu in je beste tijd, Stier.

Je hoeft misschien niet eens een vinger uit te steken om de goedheid te creëren die je deze maand lijkt te volgen; wat er gebeurt, is dat dit het resultaat is van eerder ondernomen acties. Je was goed voor deze persoon en nu doet deze persoon zijn best om je te laten weten dat ze je hele leven voor je willen zorgen. Als je nog nooit liefde op deze manier hebt gevoeld, komt dat omdat het nog niet eerder op deze gigantische manier heeft bestaan. Je hebt helemaal geluk in de liefde tijdens de maand juni 2022.

Wie is Maria?

“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”

marai sterrenbeeld horoscoop cupido