Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Seks en Liefdes Horoscoop Maagd

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in September?

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Maagd dit is jouw maand! En dat je  komt zeker ten goede. Je zal deze maand veel geluk en liefde ontvangen maar ook geven aan dierbare personen om jouw heen. Wel moet je in de gaten houden niet te veel in het verleden te graven want sommige exen ( scharrels ) kunnen contact met je opzoeken.September is nog maar net aangebroken maar je merkt meteen verschil. Waar jij normaal de touwtjes in handen hebt, zal je nu eens je iets meer moeten laten meeslepen. Ervaar eens hoe dat is. ´Out of de box´ denken is vaak lastig voor een Maagd. Des al niet te min is dit een maand vol verrassingen. Dit gaat goed komen.

 

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Nog niet eerder voelde je zo’n spanning, zo’n aantrekkingskracht. Je voelt je goed en je straalt dit uit! Neem ook andere mensen mee in je positieve vibe.. Zo kan je optimaal genieten! Let wel op dat je niet te veel ´de lakens uitdeelt´ maar juist erin duikt en de liefde deelt.  Nog aan het twijfelen over die gevoelens? Laat je niet afleiden door andermans mening! Jij hebt dit onder controle

 

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Met de liefde in het vizier, ga jij deze maand vol goede moed in. Dit wordt jouw maand! Neem wat meer tijd om de juiste beslissing te maken. Die tijd heb je, die krijg je. Bedenk wat echt goed voelt en ga daar 100% voor. Op relatie gebied is de Boogschutter goed bezig. Door je goede communicatie en het open staan voor veranderingen neemt de aantrekkingskracht ook toe.

 

Boogschutter

23 novomber t/m 22 december

Take it slow Boogschutter. Waarom zo gehaast? Het lijkt wel of je het jezelf niet gunt.  Die toekomst die je voor ogen hebt lijkt ver weg maar niets is minder waar. Vergeet niet in de tussentijd te genieten van wat je nu al bereikt hebt.  Je partner jij zitten op één lijn en jij weet dit ook zo te houden. Door extra tijd aan elkaar te besteden zijn jullie dichter tot elkaar gekomen. Dit voelt goed!

 

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Waarom laat je, je altijd zo meeslepen in andermans emoties? Tijd om daar verandering in te brengen. Ga de dingen doen die jij leuk vindt. Probeer aan je partner uit te leggen waar je behoeftes liggen en waarom je die hebt. Samen komen jullie er wel uit. Vrijgezelle Steenbok? Nergens zin in? Dit is juist het moment om iets te ondernemen. Zoek de gezelligheid op.. Die flirt ligt om de hoek, go for it!

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De zwoele zomeravonden maken straks langzaam plaats voor cozy avondjes binnen. Maak nog gebruik van die avond uurtjes met een zonnetje. Ga er op uit en neem diegene mee die zo belangrijk voor je is. Goede gesprekken kunnen nodig zijn en de behoefte is wellicht wederzijds.

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Blijf niet te lang hangen in wat er is gebeurd. Je er bij neerleggen kan de verlichting geven waar je naar verlangd. Je merkt dat je liefdes leven ook op een wat lager pitje is komen te staan. Het is tijd om daar verandering in te brengen. Probeer het van de andere kant te bekijken. Het hoeft niet allemaal zo gecompliceerd.

 

Ram

21 maart t/m 20 april

Venus staat van 29 september t/m 23 oktober in Weegschaal, jouw ascendant, waardoor je liefdesleven een enorme boost krijgt. Geniet met je partner van en met elkaar door nieuwe dingen uit te proberen. Dit zal je zeker niet teleurstellen deze maand!

Stier

21 april t/m 21 mei

Venus, de planeet van de liefde, helpt je bij het meer openlijk uiten van je gevoelens tegen over andere. Je echte gevoelens uiten en je kwetsbaar opstellen kan heel spannend zijn, maar het is de enige manier om een andersoortige relatie op te bouwen met je zelf en je partner. Het doel van alles waar je recentelijk doorheen bent gegaan is om je te helpen en de liefde op een andere manier te zien, maar uiteindelijk ben jij de enige die de juiste keuze kan maken.

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Voor Tweelingen word her op seks gebied een interessante en speelse maand. Je hebt meer zin om je zelf te ontdekken en zal dit ook in het dagelijks leven uitstralen. Het proberen van nieuwe standjes of nieuwe speeltjes zal je daarom extra goed doen!

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Hey jij kreeftje! Je hebt meer energie dan ooit! Je gaat er deze maand dan ook veel op uit om leuke dingen te doen met geliefden. Pas wel op dat je sommige mensen niet verwaarloost en doe wat extra’s voor iemand zoals een leuk cadeautje of een cake bakken!

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

Je voelt je sexy en aantrekkelijk deze maand. Geniet hier van en probeer eens een sexy setje aan te trekken om dit gevoel te versterken! Als je een partner hebt en jullie families elkaar nog niet of niet vaak hebben ontmoet dan is dit de maand om te doen! En voor de singles er komt iemand op je pad die veel aandacht en afectie zal tonen en dit kan lijden tot iets heel moois.