Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Horoscoop mei

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in mei?

Stier:
21 april t/m 21 mei

Hi Stier! Gefeliciteerd met je geboortemaand!

Je intuïtieve kant, Stier, zal overheersen. Ga op pad, zet je telefoon uit en neem de tijd om even afleidingsvrij samen te zijn met je partner. Maar het zijn niet allemaal roadtrips en romantiek: bereid je voor om dingen op een rijtje te zetten, of het nu gaat om het aanpakken van oude relatieangsten of het uitzoeken of je partner echt de persoon is met wie je op lange termijn wilt zijn.

Als Single Stier, kun je zo verstrikt raken in je eigen behoeften en verlangens dat je mist wat je recht in het gezicht staart. Deze maand is dat misschien wel je volgende geweldige liefdesverhaal, of op zijn minst een leuke lente-uitbarsting. Er kan iemand zijn die je eerder negeerde die je aandacht probeert te trekken… dus open je ogen en verwacht het onverwachte!

Tweeling:
22 mei t/m 21 juni

Hello Tweeling!

Passie voel je deze maand. Dat geldt ook voor je carrière en vriendschappen, ja, maar je zult echt de lading voelen in je romantische leven. Als je relatie een beetje muf lijkt, is dit de perfecte maand om uit je comfortzone te komen en dingen op te fleuren. Misschien is het een nieuwe ervaring in de slaapkamer, of misschien is het gewoon uitgaan en iets doen wat je nog niet eerder hebt geprobeerd.

Ben je Single: Nu Venus deze maand je huis van vriendschappen en connecties binnentrekt, is de kans groot dat je iemand ontmoet die je interesse kan wekken. Het is dus tijd om eropuit te gaan en het waar te maken!

Kreeft:
22 juni t/m 23 juli

Hi there Kreeft!

Je wilt graag alle liefde en aandacht, Kreeft. Trek je sexy outfit aan en ga erop uit. Je trots en zelfverzekerdheid zal je partner voelen en dat is essentieel. Later, op de 16e, komt de volle maan in je huis van romantiek, dus bereid je voor op een wat extra pittige tijd.

Ben je Single: Als je geen relatie hebt en er naar op zoek bent, is het tijd om het huis uit te gaan, Kreeft. Het is heel goed mogelijk dat je door nieuwe kansen op het werk of in andere onverwachte sectoren van je leven een speciaal iemand tegenkomt die je aandacht trekt. Misschien ben je voor het eerst weer op kantoor en ziet je collega er veel schattiger uit dan je je herinnerde. Nou, vraag ze mee uit om te lunchen! Het is jouw tijd om een zet te doen.

Leeuw:
24 juli t/m 23 augustus

Hello there Leeuw!

Venus is deze maand in het vuurteken Ram, wat betekent dat je opgewarmd en klaar bent voor alles in je leven, maar vooral romantische realties. Je hebt misschien het gevoel dat je deze maand alleen maar vibreert van seksuele en opwindende energie! Dus zorg ervoor dat je wat QT invult met je schatje, het is het zeker waard. In de slaapkamer en daarbuiten, spreek je behoeften uit – je zult dankbaar zijn dat je dat hebt gedaan.

Ben je Single: Geduld is de sleutel voor jou deze maand, Leo. Het is mogelijk dat je je een beetje geblokkeerd voelt op de afdeling romantiek en dat is oké. Neem deze maand de tijd om wat onderzoek te doen – of het nu gaat om het uitzoeken van je bindingsangst of om andere datingpatronen te veranderen die je niet langer dienen. Als je eenmaal hebt uitgezocht hoe je je voelt, zul je zelfverzekerder naar voren komen en klaar voor de liefde waar je naar hunkert.

Maagd:
24 augustus t/m 23 september

Hello Maagd!

Je zult onderzoeken hoe dicht je bij een andere persoon wilt komen. Het kan zijn dat je twijfelt om dat persoonlijke jeugdverhaal te delen, maar dit is niet het moment om je in te houden. Stel je open, wees kwetsbaar en laat het universum zien of je partner de uitdaging aan kan of niet.

Ben je Single: In dezelfde geest, wees niet bang om jezelf te uiten. Zorg er in feite voordat de buitenwereld je opmerkt. Misschien vernieuw je je Insta-bio of dating-bio om er iets authentiekers van te maken, of voeg je een enigszins persoonlijke vraag toe om personen uit te lokken en te onderzoeken of er een goede match kan zijn. Zorg ervoor dat je deze maand naar buiten gaat en schittert, Maagd – je weet nooit wie er kijkt!

Weegschaal:
24 september t/m 23 oktober

Hi Weegschaal!

‘Wanneer Venus deze maand Ram binnenkomt, zal je relatie in de schijnwerpers staan, Weegschaal. Dit is een goed moment om een diepere verbinding op te bouwen en alle dingen te gaan doen die je altijd al samen wilde doen. Misschien til je je relatie naar een hoger niveau door samen op een speciale reis te gaan, of misschien maak je gewoon tijd vrij voor een lange wandeling. Hoe dan ook, dit wordt een grote maand om alles wat niet in balans is in je relatie uit te balanceren en op dezelfde lijn uit te komen.

Ben je Single: dit is een goed moment om single te zijn, Weegschaal! Er zijn genoeg vissen in de zee en het is tijd om te gaan vissen. Verwacht dat je zelfvertrouwen zal groeien en dat je daarmee misschien die sexy persoon binnenhaalt die je je het hele jaar hebt voorgesteld.

Schorpioen:
24 oktober t/m 22 november

Hello there Schorpioen!

Met de volle maan in je teken deze maand, kun je een zware nadruk op relaties verwachten. Als je er een bent, zul je merken dat je veel “waar gaat dit heen” -gesprekken voert. Wat is het geven en nemen tussen jou en je partner? Wat zijn jouw afspraken? Het is misschien tijd om te gaan zitten en een relatieraadsvergadering te houden, Schorpioen.

Ben je Single: single Scorpios zouden deze maand hun ogen open moeten houden, want die gloed van de volle maan zorgt ervoor dat je je extra aantrekkelijk voelt en er extra aantrekkelijk uitziet voor jezelf en de mensen om je heen. Besteed aandacht aan wie je tegenkomt tijdens je dagelijkse routine, want de kans is groot dat je die perfecte persoon wel eens tegenkomt in je plaatselijke coffeeshop of in een trainingsles. Wees brutaal en vraag ze mee uit.

Boogschutter:
23 novomber t/m 22 december

Hi there Boogschutter!

Verwacht veel plezier te hebben – en zorg ervoor dat je de stad in gaat. Dit is *niet* de tijd om met Netflix door te brengen en te chillen; het is tijd om naar die band te gaan waar jullie allebei van houden of om naar dat nieuwe restaurant te gaan waar iedereen zo enthousiast over is.

Ben je Single: dit is een geweldige maand voor een single boogschutter. Je zult overal datingmogelijkheden zien, dus het is tijd om die energie te grijpen! Het is misschien niet de maand waarin je The One vindt, maar dat betekent niet dat je niet veel plezier kunt beleven aan het uitproberen van verschillende opties. Zorg ervoor dat je datingprofielen zijn vergrendeld en geladen, en dat je ogen open zijn als je op pad bent met vrienden – er zal zeker wat actie op je pad komen.

Steenbok:
22 december t/m 20 januari

Hello Steenbok!

Deze maand zal je aan het denken zetten over het thuis- en gezinsleven, en dat zal zeker doorwerken in je romantische relatie. Als je erover hebt nagedacht om je een nieuw persoon in je leven mee naar huis te nemen om je ouders, of de kinderen, of je vrienden te ontmoeten, is dit een geweldige maand om dat te doen. Je voelt je aangesproken, gewaardeerd, wat betekent dat het verdomd goed voelt om al je favoriete mensen op dezelfde plek te zien. Het is ook een goed moment om realistische verwachtingen te scheppen binnen jouw relatie. Waarover ben je bereid compromissen te sluiten? En wat wil je NIET veranderen? Dit is het moment om dit binnen jouw huidige realtie te onderzoeken.

Ben je Single: alle hemelse energie zal je deze maand dingen in een nieuw perspectief laten zien, Steenbok. Dat kan betekenen dat je de mensen aan wie je je aandacht hebt gegeven opnieuw moet evalueren (tot ziens, giftige Tinder-matches!) Of eindelijk die persoon waar je altijd al verliefd op bent geweest, een kans geeft. Zorg ervoor dat je openstaat voor alle nieuwe mogelijkheden die deze maand je liefdesleven zal brengen.

Waterman:
21 januari t/m 18 februari

Hi there Waterman!

Deze maand, Waterman, probeer je de persoon te bereiken die volgens jou geschikt is voor jou. Je analyseert hem/haar goed voordat je ze benadert. Je kunt proberen ze te pakken te krijgen of ze onder controle te krijgen. Je hoeft zich geen zorgen te maken, want het zal in jouw voordeel werken. April geeft je seksleven een make-over, Waterman. Nou ja, niet zozeer een make-over, maar de sterren zegenen je met de moed om authentiek te leven, vooral in de slaapkamer. Ook je sociale leven buiten de slaapkamer licht deze maand op. Verwacht uitnodigingen voor toffe feesten en een professionele erkenning.

Vissen:
19 februari t/m 20 maart

Hello Vissen!

Verwacht samen met je partner een beetje onder het oppervlak te gaan graven. Wat zijn de dingen waar jullie het nog niet over hebben gehad? Welnu, deze maand is een goed moment om vragen te stellen en de blijvende kracht van deze relatie echt te analyseren.

Ben je Single: Misschien heb je deze maand je detectivehoed op, Vissen. Je zult je diep intuïtief voelen, dus je zult zeker weten of de potentiële vrijers die je kant op komen de vibe-check doorstaan. Besteed aandacht aan hoe de mensen die je ziet je laten voelen. Dat kan je een grote aanwijzing geven over wie moet blijven – en wie moet gaan.

Ram:
21 maart t/m 20 april

Hi there Ram!

Heb je een relatie, zul je merken dat je dingen opnieuw onderzoekt. Met alle Venus-energie die deze maand door je teken pulseert, Ram, zul je een sterk verlangen voelen om te spreken en stappen te zetten om te krijgen wat je wilt. Als je wilt dat je partner dingen in de slaapkamer initieert, of gewoon fiscaal verantwoordelijker is, is het tijd om hem dat te laten weten.

Ben je single dan kan je weleens iemand tegenkomen. Je verliefdheid op de middelbare school kan plotseling in je Instagram-DM’s terechtkomen, of misschien loop je een oude vriend of vriend tegen het lijf in de supermarkt. Besteed aandacht aan de mensen die in deze tijd in je leven komen, omdat ze misschien een belangrijke rol spelen – romantisch of anderszins – in de loop van de tijd.

Wie is Maria?

“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”

marai sterrenbeeld horoscoop cupido