Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🐣  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in April?

Seks & Liefde Horoscoop April 2023

Seks & Liefde Horoscoop April 2023

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in April?

Lees hier onder wat Maria in de maand van April voor jou heeft voorspeld.

Ram

21 maart t/m 20 april

In het eerste gedeelte van maart zal de intimiteit tussen jouw en je partner fantastisch zijn! Geniet samen van meerdere orgasmes en alles wat daar omheen hoort. Alle singles zullen ook niet stil zitten! Dit kan zowel een nieuwe als een oude scharrel zijn 🙂

Stier

21 april t/m 21 mei

Je wilt deze maand lekker je eigending doen en dat is ook helemaal niet erg! Ga er zelf op uit en geniet van je vrijheid. Dit gevoel kan je ook in bed gebruiken en geniet meer van solo play dan ooit te voren! Wie weet dat een nieuwe Satisyfer jou daar bij kan helpen.

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Hmm  iets nieuws proberen in de liefde? Dat klinkt leuk! Toch? Als je wat onzeker bent over het proberen van nieuwe standjes of sekstoys dan is het goed om er over te praten! Deze maand is daar perfect geschikt voor om alles open en bloot (letterlijk) te geven aan jouw partner. Als single kun je dit tijdens een one night stand bijvoorbeeld gewoon doen hij of zei weten toch niet wat jouw normaal is!

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Een blauwtje lopen kan gebeuren maar de laatste tijd had je dat wel vaker… Deze maand moet je er gewoon wat zelf verzekerder instaan! Op deze manier zal jouw liefdes pad deze maand vlekkeloos verlopen.

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

April is een slechte maand om dingen te beëindigen dus wacht nog maar even met het uitmaken of het blokkeren van contacten want zei gaan jouw deze maand wat leuks bezorgen en die vrolijke vibe heb je misschien nog wel even nodig!

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Nu je lekker in je vel zit zullen zowel mensen met partner en singels echt stralen van binnen en buiten. Je voelt je goed en dit laat je aan iedereen merken. Nu het zonnetje weer begint te schijnen is een vibrator met app of afstandsbediening ook wel een leuke uitdaging!!

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Je vind het maar lastig om aan je partners eisen te voldoen… Als dit net lukt blijf er gewoon positief is staan dat zal alles al beter maken in jullie relatie. Singles twijfelen ook deze maand over hoe en wat ze willen. Laat het lekker over je heen komen net als de heerlijke orgasmes die je deze maand krijgt van je favo speeltje! Dat is namelijk echt ontspannen.

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Hmm het lente zonnetje komt door tijd voor vakantie! Ga jij binnen kort een weekendje weg of lekker naar de zon? Vergeet je trillende travel buddie niet! Misschien is glijmiddel in een klein formaat ook wel handig!

Boogschutter

23 november t/m 22 december

Deze maand schiet je op romantisch gebied een beetje mis.. Maar wees niet getreurd want Cupido zal jouw matchen met een leuke toy.. Ben je op ontdekking probeer dan iets uit onze BDSM categorie of toch beginner Bekijk dan al onze toys van Satisfyer eens!

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Wees wat minder eigenwijs en probeer er samen uit te komen om zo jullie seksleven soepel te laten verlopen deze maand!

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De naam zegt het al waterman.. Misschien eens tijd om glijmiddel op waterbasis een kans te geven in jouw seksleven. Dit kan het lekkerder maken voor zowel soloseks en seks met partner of sekstoy 🙂

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Na een heerlijke maand in maart zal ook april door stromen van orgasme en affectie met verschillende partners of je eigen partner. Niet allen de lente hangt in de lucht maar ook de zin in seks!!!

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”