Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in augustus?

Seks & Liefde Horoscoop augustus 2023

Seks & Liefde Horoscoop augustus 2023

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in augustus ?

Lees hier onder wat Maria in de maand van augustus voor jou heeft voorspeld.

Leeuw 

24 juli t/m 23 augustus

Leeuwen houden van bewondering en aandacht. Ze zijn vaak degenen die graag de leiding nemen in de slaapkamer. Een bondage set kan hun dominante kant naar voren brengen en een opwindende nieuwe dimensie aan jullie liefdesspel toevoegen.

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Maagden zijn perfectionistisch en houden van comfort. Een op maat gemaakte set van luxe handboeien en enkelboeien kan hen helpen zich te ontspannen en volledig over te geven aan hun seksuele ervaringen.

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Weegschalen waarderen balans en harmonie. Een elegante vibrator kan jullie beiden een plezierige en gelijkwaardige ervaring geven. Ze zijn ook dol op romantiek, dus zorg voor een sfeervolle setting om hun sensuele kant te stimuleren.

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Schorpioenen zijn gepassioneerd en intens. Probeer een prostaatstimulator voor mannelijke Schorpioenen om hun diepe verlangens te verkennen. Voor vrouwelijke Schorpioenen zal een krachtige G-spot vibrator hun sensuele kant naar boven halen.

Boogschutter

23 november t/m 22 december

Boogschutters zijn avontuurlijk en open-minded. Een koppel-speeltje met afstandsbediening kan hun seksleven naar nieuwe hoogten brengen, vooral als ze op reis zijn of in het openbaar durven te experimenteren.

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Steenbokken zijn gedisciplineerd en verantwoordelijk. Ze houden van controle, dus een verstelbare handboeienset kan hen helpen los te laten en zich over te geven aan het moment.

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Watermannen zijn ruimdenkend en innovatief. Een paar speelse dobbelstenen of erotische kaartenspelletjes kunnen jullie seksleven opvrolijken en nieuwe avonturen onthullen.

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Vissen zijn intuïtief en emotioneel. Een sensuele massage-olie kan hun verbeeldingskracht prikkelen en hen helpen zich veilig en geliefd te voelen tijdens intieme momenten.

Ram

21 maart t/m 20 april

Rammen zijn gepassioneerd, avontuurlijk en houden van uitdagingen. Verwen je Ram met een krachtige vibrerende cockring om hun energieke aard te ondersteunen. Dit zal de seksuele ervaring intenser maken voor beide partners en de band tussen jullie versterken.

Stier

21 april t/m 21 mei

Stieren houden van luxe en sensuele aanrakingen. Een zachte en elegante zijden sjaal kan hun zintuigen prikkelen en het voorspel op een sensuele manier verlengen. Deze sterrenbeeldgeliefden zijn ook gevoelig voor aanrakingen, dus neem de tijd om hun lichaam te verkennen en te verwennen.

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Tweelingen zijn nieuwsgierig en communicatief. Introduceer een koppelvibrator in jullie slaapkameractiviteiten om de verbinding tussen jullie twee te versterken. Door open te blijven communiceren, zullen jullie beiden een dieper begrip van elkaars verlangens ontwikkelen.

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Kreeften hechten veel waarde aan emotionele verbinding en intimiteit. Verwen ze met een intieme, waterbestendige massager om in bad te gebruiken. Samen ontspannen in warm water zal een diep gevoel van nabijheid creëren en hun gevoelige kant omarmen.

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”