Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Seks & Liefde Horoscoop December

Seks & Liefde Horoscoop December

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in December?

 

Boogschutter

23 november t/m 22 december

De laatste maanden van het jaar zullen je veranderen. Je zal worden verleid door andere. Je zal in de toekomst leven en denken aan volgend jaar en verbeelden dat het beter wordt dan ooit tevoren. Onthoud wel dat het nu december is. Er zijn andere dingen waar je aandacht aan moet besteden. Vergeet de realiteit niet, zelfs als dromen erg verleidelijk is.

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Steenbokken zullen aan het begin van deze maand worden geabsorbeerd door een seks stemming. je zal veel met je partner willen afspreken. Je zal je extra gelukkig en voldaan voelen wanneer je samen bent met je partner.

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Watermannen zullen in december genieten van rust en vreugde. Je wilt misschien graag alleen zijn op sommige momenten deze maand en daar is een Luchtdruk vibrator perfect voor. Daarnaast zul je terug denken aan het verleden, maar tegelijk ook rust vinden in het leven van nu.

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De geluks planeet bevindt zich bijna de hele maand in jouw teken. Dit is het moment om je plannen en dromen te realiseren. Stap op die ene persoon af of vraag de toy die je altijd al wilde voor kerst. Dit soort geluk komt slechts eens in de 12 jaar voor dus maak er gebruik van.

Ram

21 maart t/m 20 april

De maand december zal jouw veel warmte geven door de gezelligheid van de lieve mensen om je heen. Het zal heel goed met je gaan en leuke feestdagen zowel in de liefde of als single ram! Om arm het allemaal en dan komt het helemaal goed.

Stier

21 april t/m 21 mei

Als stier zal je deze december maand erg sensueel zijn! Door dit extra aandacht te geven kun je kaarsjes aansteken of een zachte stof dragen dit zal je sensuele kant helemaal op hipe! Vraag je partner om een erotische massage en de liefde zal er van af spatten.

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Jouw nieuwsgierigheid staat op springen en je bent helemaal klaar om wat nieuws te proberen. Op het gebied van liefde en seks kun je met je partner nieuwe standjes uitproberen of probeer eens een ander soort sekstoy en blaasnieuwe leven in jullie seksuele relatie. Als Single mag je je zelf zeker verwennen probeer eens te genieten van een verwarmende glijmiddel om toch net een ander gevoel te krijgen met je favo sekstoy

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Voor de Kreeft lijkt december in het teken te staan van relaties. De kans is groot dat naast ontwikkelingen in je huidige relaties, zoals het willen proberen van nieuwe dingen in bed, er ook nieuwe relaties en contacten ontstaan. Ook denk je veel terug aan de afgelopen jaren.

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

De echt leeuw in jouw komt deze maand erg naar buiten door de dominanten kant op te zoeken in de slaapkamer. Je bent al die saaie standjes helemaal zat en probeert nieuwe dingen bij ja partner die dit zeer zal waarderen! Probeer dus eens vaker die echte leeuw te zijn ook in het dagelijkse leven!

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Normaal vind je dingen wat spannend maar de maand december staat volledig op de ontdekking weg voor jou waardoor die nieuwe dingen tussen jouw en je partner soepel verlopen ook als single gaan die appjes naar lovers zo goed dat jullie een leuke dat zullen plannen binnen kort! Have fun.

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Als maagd houd jij het graag netjes in bed en vind alleen voorspel en seks wel prima. Mocht je partner het er nou niet mee eens zijn probeer dan eens een massagekaars om je partner te laten zien waar hebt nou echt omdraait en dat is natuurlijk de liefde tussen jullie die je in bed kan laten zien. Als Single zal je die bedpartner die je vaker hebt gehad ook weer tegen het lijf lopen dus wees gewaarschuwd.

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Seks, seks en nog eens seks dat is het enige waar je maar aan kan denken in deze gezellige tijd van het jaar. Download tinder anders gewoon voor de grap wie weet wat daar allemaal uit kan komen! Weg met die panda punten zegt tinder. Mocht je wel een partner hebben dan kunnen jullie ook niet van elkaar afblijven. Geef elkaar wat leuks als dank van alle liefde voor elkaar.

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”