Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

WAT BRENGT JOUW SEKS EN LIEFDES HOROSCOOP IN JUlI?

Seks & Liefde Horoscoop Juli 2023

Seks & Liefde Horoscoop Juli 2023

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in Juli?

Lees hier onder wat Maria in de maand van Juli voor jou heeft voorspeld.

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Deze maand staat in het teken van jouw sterrenbeeld! De sterren hebben dan ook allerlei verschillende dingen voor jouw in petto. Er zullen grote  verranderingen plaats vinden. Dit kan ook in jouw relatie zijn wat positief of negatief kan uitpakken.

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

Seks zonder liefde dat vind jij maar niks. Dus stop met al die scharrels en start met daten! Deze maand is namelijk jouw libido extra hoog en zal tijdens het daten van pas komen.

Maagd

24 augustus t/m 23 september

De liefde in jouw is extra aanwezig in juli en wil jij dan ook graag uiten! Misschien dat je partner of scharrel er minder zin in zal hebben dan jij… Daar hebben wij een oplossing voor! Neem de Libido pillen van MR.Stiff mee zodat het geen saaie avond zal worden!

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Je staat sterk in je schoenen en bent klaar voor wat nieuws.. een extra tinteling in je (seks)leven. Misschien is de liquid vibrator wel wat voor jou! Dit kun je namelijk zowel solo als tijdens de seks gebruiken voor een lekkerder gevoel tijdens je orgasmes.

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Je hebt de spanning die je zocht nog steeds niet echt gevonden. Je vind alles een beetje saai en het is dus tijd voor iets nieuws. BDSM kan je leven een stuk spannender te maken. Nee, dit hoeft geen pijnlijke ervaring te zijn. Je vind genoeg leuke bdsm speeltjes in ons assortiment die jij kan gaan proberen.

Boogschutter

23 november t/m 22 december

Je hebt het weer helemaal te pakken. Veel seks en liefde tijdens de maand juli krijg jij zeker! Of je nu single bent of een relatie hebt jouw seks leven krijgt een boost!

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Afgelopen maand ging het aardig te keer bij jou in de slaapkamer! Go you! Nu ben je het wel weer een beetje aan het afbouwen maar vergeet niet aan je zelf te denken. Ontspan en relax met je favo vibrator

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Al die vrolijke gevoelens die om je heen hangen doen je goed. Als je in een relatie zit zal je partner dit wel merken… Hierdoor hebben jullie veel zin in seks en misschien wel bereid om dat anale speeltje te gaan proberen??? Als solo spel kan dit ook zorgen voor een anders soort orgasme dan je gewent bent! Toch liever niet anaal? Bekijk dan de andere soort orgasmes in ons blog.

 

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Geen lust en libido ? Dat is helemaal niet erg. Soms even rust nemen van je seksleven kan je ook goed doen. Heb je toch nog een beetje een boost nodig voor die ene seksdate? Probeer een libido booster zodat jullie niet van elkaar afkunnen blijven.

 

Ram

21 maart t/m 20 april

Alle scharrels opgelet! Want je bent er helemaal klaar mee…. Tijd om voor je zelf te kiezen! Laat iedereen zien wat jij waard bent en geniet gewoon van de soloseks met jezelf. Want jij weer precies wat je wilt toch?! Alle rammen in een rela kiezen deze maand ook meer voor zichzelf. Dus koop eens wat lekkers voor je zelf 😊

Stier

21 april t/m 21 mei

Na al het gezeik afgelopen tijd zit het weer helemaal goed tussen jouw en je crush. Niemand zal jullie band met elkaar meer kunnen breken! Hij is zelfs niet bang meer voor je satisfyer. Is dat niet een green flag?

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Als tweeling houd jij echt van orale seks. Jammer dat je het je zelf niet kan geven… of toch wel? Probeer je satisfyer eens met wat meer glijmiddel te gebruiken. Zo kom je toch in de buurt van het echte werk. Of als je een partner hebt mag je echt wel zeggen wat jij lekker vind! Dit zal je relatie alleen maar goed doen.

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”