Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🐣  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Maria voorspelt jouw seksleven

Seks & Liefde Horoscoop Mei 2023

Seks & Liefde Horoscoop Mei 2023

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in Mei?

Lees hier onder wat Maria in de maand van Mei voor jou heeft voorspeld.

Stier

21 april t/m 21 mei

De maand mei wekt liefde en verlangen op voor de stier! Je zal je dan ook echt hechten aan alle relaties met vrienden en familie. Ook in de slaapkamer kan je dan ook niet van je partner afblijven! Je zou hem bijna willen vastbinden zodat hij of zei niet weg gaat 😉

Tweeling

22 mei t/m 21 juni

Je bent eigenlijk altijd graag samen, maar deze maand liever even niet. Geniet even van je eigen tijd en van je zelf. Neem anders even een lekker bad met wat badschuim of rozen blaadjes. De Rub My Duckie kan je ook nog gezel schap houden.

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Je hebt dat flirten weer helemaal opgepakt! Je laat je zelf helemaal gaan en slaat zo iedereen aan de haak. Ook als je een relatie hebt zal je meer seks hebben dan normaal je hebt ze lente kriebels helemaal te pakken in mei!

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

Het zit allemaal even tegen omdat je  wat koppig bent. Neem wat rust, ontspan en relax. Een massage zal ook alle liefdes drama verhelpen. Of je dit nou laat doen bij een echte masseur of je vriend/vriendin een massage olie laat gebruiken. Het zal helpen!

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Je sterren beeld kan dan wel maagd zijn maar stil zitten nee ho maar.. Je voelt je na een drankje snel aangetrokken tot andere mensen en zal zo een beetje rond sloeren tijdens een feestje. Misschien handig om een condoom mee te nemen als je ergens naar toe gaat.

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Je denkt de laatste tijd veel aan je ex… Dit is niet erg maar laat de gedachten niet de overhand nemen. Mocht je single zijn of is het net uit denk er nog een paar keer extra over na voor je contact opneemt. In een relatie al helemaal geen contact op zoeken! De beter then your ex vibrator helpt je wel uit de brand!

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Je bent helemaal ontspannen deze maand. Je laat alles op je afkomen waardoor ook de liefde meer ruimte krijgt voor jouw. Geniet van elkaar of van je zelf tijdens de seks of solo seks met wat extra stimulerende glijmiddel.

Boogschutter

23 november t/m 22 december

Samen met je liefje zijn is alles wat je op dit moment wilt! Soms zal dit minder zijn dan anders maar als jullie samen zijn zijn jullie helemaal in de wolken. Ook als single kom je niks te kort want je satisfyer zal je niet terleurstellen! Mocht je al beschikken over de pro 2 gen 3 heb je de erottica verhalen al geprobeerd?

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Je wilt graag wat nieuws proberen en door dit subtiel te zeggen zal je ook zeker je zin krijgen! Mensen staan vaker open voor nieuwe standjes of speeltjes dan je zelf denkt.

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Op het romantische gebied gaat het goed maar probeer niet te beginnen met rare openingszinnen want daar kunnen andere nog wel eens op afknappen. Iets liefs doen voor de anders is al goed genoeg!

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Alles gaat goed werk en relatie! Geniet val elk moment en als je dit wat extra wilt benadrukken is een senueel cadeau ook wel eens leuk om te geven!

Ram

21 maart t/m 20 april

Het leven is net een spel! En ook met je relatie verlies of win je door er een gokje op te wagen in je seksleven. Probeer eens een sexy spel om elkaar zo nog beter te leren kennen en te genieten van nieuwe

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”