Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

Maria voorspelt jouw seksleven

Seks & Liefde Horoscoop Oktober 2023

Seks & Liefde Horoscoop Oktober 2023

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in oktober ?

Lees hieronder wat Maria in de maand oktober voor jou heeft voorspeld.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden in oktober zijn erg gefocussed op hygiëne en zorgen ervoor dat alles erg schoon is. Daarom gebruiken maagden vaak hun toycleaner. Is jouw toycleaner bijna op? Shop nu jouw favoriete toy cleaner op onze website.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zullen deze maand heel erg letten op de esthetiek tijdens de sex. Zo zullen weegschalen geïnteresseerd zijn in mooie lingerie of sensuele muziek. De nieuwe Satisfyer met app kan je nu ook verbinden met je favoriete nummer. Check ook onze Spotify playlist en kom direct in de mood..

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen hebben in oktober de neiging tot mysterie en gaan het leuk vinden om te experimenteren en nieuwe dingen te ontdekken in de slaapkamer. Je wilt graag je grenzen verleggen en je staat open voor kinky en avontuurlijke activiteiten. Shop nu ons kinky spel om het wat spicier te maken in de slaapkamer.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zullen in oktober meer open-minded zijn dan normaal, je staat open voor dingen die je normaal niet snel zou aanschaffen, zie bijvoorbeeld onze voorbinddildo’s om sex nog leuker te maken met jouw partner.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zullen zich deze maand iets meer terugtrekken en zich wat meer focussen op de traditionele sex, al houden ze wel van een kleine toevoeging. Kies voor een glijmiddel met een smaakje of een lustopwekker.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zullen in oktober behoefte hebben aan genot vanaf beide kanten, je vind dat jij en je sexpartner beide gelijk zijn. Je geniet van koppelvibrators en sexy spellen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

voor vissen is oktober de maand van de romantiek, samen speel je een romantisch spel en versier jij het bed voor je partner en zet jij allemaal romantische kaarsjes neer.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen gaan in de maand oktober wat meer focussen op wat hun partner wil. Ze zijn vaak gefocust op hun eigen behoefte maar deze maand wordt dat omgekeerd. Neem een kijkje op de website, misschien wilt jouw partner wel een keer iets anders testen.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn voor een maand vol geur, kleur, smaak en aanrakingen. Geniet van extreme zintuigen met een massagekaars  of een kietelaar en ontdek.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen, jullie zijn in voor een maand vol variatie, jullie spelen met de dobbelstenen en kopen misschien zelf een adventskalender. Zo  heb je elke dag iets nieuws om je sexleven mee uit te breiden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Bij kreeften staat de maand oktober voor zorgzaamheid en schoonheid. Deze maand zit  je vaak in bad met intieme badschuim of zeezout. Of ga je lekker douchen met de Womanizer Wave douchekop..

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De leeuw kiest in de maand oktober ervoor om stimuli uit te proberen. Een leeuw is erg zelfverzekerd in bed en omdat leeuwen altijd het middelpunt van de aandacht willen zijn, is dit de perfecte kans om de sex nog intenser te maken voor beide.

Ongeacht je sterrenbeeld, Oktober biedt kansen voor liefde en passie. Dus laat de sterren je leiden terwijl je de sensuele wereld van seksspeeltjes verkent en je intieme relaties naar nieuwe hoogten tilt. Vergeet niet altijd open te communiceren met je partner en samen te genieten van de reis van zelfontdekking en plezier.

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”