Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in September ?

Seks & Liefde Horoscoop September 2023

Seks & Liefde Horoscoop September 2023

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in September ?

Lees hier onder wat Maria in de maand van September voor jou heeft voorspeld.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Voor Maagden staat deze maand in het teken van zelfzorg. Investeer in een hoogwaardige, vibrator die je zal helpen om je eigen behoeften en verlangens te ontdekken en te vervullen. Geniet van de reis van zelfontdekking.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zullen in september op zoek zijn naar balans en harmonie in hun liefdesleven. Experimenteer met speelse dobbelstenen of erotische bordspellen om wat spanning toe te voegen aan je intieme momenten.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zullen deze maand hun verleidelijke kant laten zien. Verken de wereld van verblindende sensaties met een zachte veer of een tickler. Gebruik het om elkaars verlangens te verkennen en elkaar gek te maken van verlangen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zullen in september hun avontuurlijke geest laten zien. Probeer een opwindend seksspeeltje met meerdere functies en ontdek samen nieuwe hoogten van plezier en opwinding.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zullen deze maand gefocust zijn op toewijding en verbinding. Versterk de band met je partner met een romantische, verwarmde deken om de avonden samen te verwarmen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zullen in september hun creatieve geest gebruiken om hun liefdesleven op te fleuren. Kies voor een sensueel spel, zoals sensuele dominostenen of erotisch kaarten, om de vonk van opwinding levendig te houden.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zullen deze maand genieten van hun dromerige, intuïtieve aard. Verken tantrische liefde met zachte, liefdevolle aanrakingen en een sensuele massageolie. Laat je meeslepen door de stroming van passie en liefde.

Ram (21 maart – 19 april)

Dit is jouw maand, Ram! Vol zelfvertrouwen en vastberadenheid zul je op zoek gaan naar avontuur in de slaapkamer. Een spannende, op afstand bestuurbare seksspeeltje kan de vonk doen overslaan en een nieuw niveau van opwinding aan je relatie toevoegen.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zullen in september genieten van hun sensuele kant. Kies voor luxueuze, zijdezachte handboeien of een zachte blinddoek om de passie in de slaapkamer te verhogen. Vertrouwen en overgave kunnen je liefdesleven naar nieuwe hoogten brengen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen, jullie zijn in voor een maand vol communicatie en verbinding. Probeer een koppelvibrator die synchroniseert met je partner, zodat jullie samen kunnen genieten van intense sensaties, zelfs als jullie fysiek gescheiden zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zullen in september hun emotionele kant laten zien. Verken de wereld van sensuele massage met verwarmde massageoliën en een heerlijke massagekaars. Dit zal niet alleen de fysieke, maar ook de emotionele intimiteit versterken.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zullen stralen in de slaapkamer deze maand. Voeg wat opwinding toe met een spannend nieuw seksspeeltje, zoals een vibrerende cockring. Het zal zowel jou als je partner laten brullen van genot.

Ongeacht je sterrenbeeld, september biedt kansen voor liefde en passie. Dus laat de sterren je leiden terwijl je de sensuele wereld van seksspeeltjes verkent en je intieme relaties naar nieuwe hoogten tilt. Vergeet niet altijd open te communiceren met je partner en samen te genieten van de reis van zelfontdekking en plezier.

 

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”