Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Horoscoop Augustus

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt jouw seks en liefdes horoscoop in juni?

Leeuw: 24 juli t/m 23 augustus

Hello there Leeuw!

Neem de tijd om die onderliggende verlangens te ontdekken. Sommige gevoelens staan al lagere tijd op een laag pitje. Ga op onderzoek uit en zie waar dit je brengt. You are in controle.

Merk je in je relatie een dip? Wellicht ben jij de enige die dit merkt. Bedenk voor jezelf, ‘is dit een dip of zijn er dingen waar ik zelf aan moet werken?‘ Leg deze maand de druk niet te veel op jullie, zorg voor ontspanning en laat het los.

Maagd: 24 augustus t/m 23 september

Hello Maagd!

Voel je je gejaagd? Lijkt alles een strijd? Doordat de maan tegenover Mars staat, kan je momenteel te hard van stapel lopen. Zorg dat je alle feiten op een rijtje hebt voordat je onnodig je mening er uit gooit. Laat dit gevoel niet de overhand nemen, zo duw je wellicht je geliefde in de verkeerde richting.

Weegschaal: 24 september t/m 23 oktober

Hi Weegschaal!

Vernieuwing en positiviteit is in aantocht. Zorg dat je, je niet laat afleiden door mensen die onrust willen creëren. Je weet wat goed voor jou is, blijf hier op focussen. Er zijn vrienden die momenteel veel van je verwachten. Probeer je aandacht goed te verdelen maar onthoudt, ook jij hebt maar 24 uur in een dag. Vergeet jezelf niet.

Schorpioen: 24 oktober t/m 22 november

Hello there Schorpioen!

Probeer deze maand de verleiding iets meer te weerstaan. Je hebt jezelf de afgelopen maanden veel gegund. Al voelt het soms aan alsof ‘het niet op kan’. Bekijk wat echt belangrijk is en ga daarvoor. Je hebt niet alles ‘nodig’ en als je om je heen kijkt kan je eigenlijk wel concluderen dat je al een goed leven hebt.

Boogschutter: 23 novomber t/m 22 december

Hi there Boogschutter!

Je partner probeert een andere kant van zichzelf te laten zien. Laat maar zien! Gek genoeg ben je zelf ook toe aan verandering maar wellicht nog iets te terughoudend hier in.

De vrijgezelle Boogschutter heeft het deze maand op liefdes gebied voor het uitkiezen. Laat je verleiden en geniet van het avontuur wat het met zich mee brengt.

Steenbok: 22 december t/m 20 januari

Hello Steenbok!

Al voelt het soms niet zo, je straalt sensualiteit uit. Het is iets wat je onbewust uit in gespreken maar ook in die bepaalde blik. Hoewel je hier voorzichtig mee om probeert te gaan, lijkt het alsof je het niet langer verborgen kan houden. Je weet misschien nog niet helemaal wat je doel is. Probeer daar eerst voor jezelf uit te komen voordat je ingaat op andermans avances.

Waterman: 21 januari t/m 18 februari

Hi there Waterman!

Je hebt de laatste maand hoofdstukken afgesloten. Het kost tijd om hier aan te wennen. Sommige dingen die voorheen een gewoonte waren zijn niet langer meer onderdeel van jouw dagelijkse bezigheden. Al weet jezelf dat er weer nieuwe deuren opgaan, lijkt deze periode alles behalve comfortabel. Geduld, je nieuwe flow is dichtbij.

Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Hello Vissen!

Liefde staat deze maand centraal. Je ontvangt het niet alleen, je straalt het ook uit. Je steekt mensen aan met je positieve vibe! De Vrijgezelle Vissen zijn als een vis in het water deze maand. Het lijkt erop dat die flirt toch iets meer is dan alleen een flirt. Neem het voortouw en laat die vonk overspringen.

Ram: 21 maart t/m 20 april

Hi there Ram!

Je weet niet goed wat je wilt. Het lijkt wat onrustig in je hoofd. Probeer je frustratie niet te uiten op je partner maar ga in gesprek. Wellicht is een goede bedsessie de manier van ontspanning die jullie beide wel kunnen gebruiken.

Hoewel de vrijgezelle Ram vaak goed is in het verleiden. Lijkt het deze maand iets minder te zijn. Neem tijd voor jezelf. Er komt iets onverwachts op je pad.

Stier: 21 april t/m 21 mei

Hi Stier!

Je bevind je momenteel in rustiger vaarwater. Kijk om je heen, geniet van wat je al hebt bereikt.

Je krijgt wat je geeft, zorg ervoor dat je vrienden de juiste positieve aandacht van je krijgen en je zult mooie dingen terugkrijgen. Je uit je graag en dat wordt in goede aarde ontvangen door je vrienden.

Tweeling: 22 mei t/m 21 juni

Hello Tweeling!

Het lijkt dat degene waar jij je pijlen op hebt gericht jouw moves niet door heeft. Misschien is het niet het juiste moment? Neem wat afstand, laat cupido zijn werk maar doen. Het komt echt goed.

Op relatie gebied staat de Tweelingen deze maand sterk. Jullie zitten op één lijn! Alle energie die jullie de afgelopen tijd in elkaar hebben gestoken zorgt voor een ontspannen sfeer.

Kreeft: 21 juni/22 juli

Er zijn wensen die je al een tijdje bezig houden. Maak het bespreekbaar. Loop alleen niet te hard van stapel, neem de tijd.

Voor de vrijgezelle Kreeft is dit het moment om je gevoel te volgen. Door het zelfvertrouwen wat je uitstraalt en alle al eerder gemakte avances valt alles op z’n plek. Go for it!

Wie is Maria?

maria sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”