Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt de liefde

Horoscoop December

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt de liefde in December?

Boogschutter:
23 novomber t/m 22 december

Hello there Boogschutter! Het is je verjaardag maand, gefeliciteerd! Deze maand zul je minder op het negatieve letten en meer op het positieve. Singles ga er lekker op uit , anderen zullen enorm van je positieve energie genieten! In een relatie zal je je partner je verwennen deze feestdagen, liefhebben en laten genieten van alles wat jij in je hebt en dat is meer dan genoeg!

Steenbok:
22 december t/m 20 januari

Hii Steenbok! Wat een zware maand heb je achter je rug, gelukkig komt na regen zonneschijn! Breng wat meer tijd door met je naasten en je zult merken dat je je beter gaat voelen. Comfort en seks is namelijk deze maand wat jou staande houd, komt goed! Je financiën zitten goed, je mag jezelf echt wel verwennen met Kerst.

Waterman:
21 januari t/m 18 februari

Hello Waterman! Je bent wel iemand die graag alleen is, maar toch ook een familiemens. Deze maand vind je kracht uit mensen in je omgeving. Singles vinden het deze maand extra fijn om met vrienden en familie af te spreken. Je bent avontuurlijk en ambitieus en kan met voorspellende dromen te maken krijgen. Deze kan je zeker opvolgen, omdat ze echt wel een betrouwbare gids kunnen zijn! Merry Xmas

Vissen:
19 februari t/m 20 maart

Hi there Vissen! Er zijn deze maand enige problemen die opgelost moeten worden en obstakels die overwonnen moeten worden. Deze energie zorgt ervoor dat je ambitieus bent en toch ook veel af kan ronden! De Nieuwe Maan staat in de Boogschutter en zal een intense verbinding met Mercurius aangaan. Dit geeft speciale energie, waardoor qua uitdaging op gebied van de liefde flink wat boost zal ervaren.
Zoek dus vooral die mistletoe op!

Ram:
21 maart t/m 20 april

Hello there Ram! Wees niet bang om te genieten en dingen te doen, die jouw leven leuk houden. Andere zullen hier wel eens kritiek op hebben, maar zolang je verstandig blijft, hoef je je geen zorgen te maken. Deze maand zal de seksuele aantrekkingskracht toenemen, hierdoor zal seks jouw positiviteit brengen. Voor de singles, ga er lekker op uit en vind je one night stand via het internet of benader een leuke jongen in de supermarkt, wie weet kan het meer worden? En vier jij samen Kerst!

Stier:
21 april t/m 21 mei

Hello Stier! Er wordt bij alles wat je deze maand doet, aangeraden realistisch te blijven en geduld te bewaren. Dat leuke cadeautje ligt dus misschien wel onder de boom. Kom je een aantrekkelijk persoon tegen, speel dan geen verstoppertje en laat je gevoelens zien! Je kunt je de rest van de maand verheugen op liefdevolle contacten met een partner, vrienden en familie. Ben je single, dan is de kans op een nieuwe partner ook zeker zeer groot.

Tweeling:
22 mei t/m 21 juni

Hii Tweeling! Let op dat je deze maand niet teveel richt op bezittingen of andere zaken die met geld te maken hebben. Geen te grote kado’s dus dit jaar. Als je single bent, dan kan je vooral aangetrokken worden tot mensen die een goede baan hebben. Deze maand staat de Nieuwe Maan in de Boogschutter en zal een intense verbinding met Mercurius aangaan. Dit geeft speciale energie jou, waardoor je nieuwsgierig kan worden en verwondering en opwinding aanwezig zullen zijn!

Kreeft:
22 juni t/m 23 juli

Hello Kreeft! De gebonden moeten deze maand zorgen dat ze niet teveel streven naar plezier en opwinding. Het is belangrijk lekker van de liefde te genieten, zonder dat emoties je overnemen. Singles kunnen deze maand wel eens teveel op zoek zijn naar erotiek en spanning. Dat is op zich niet verkeerd, maar wel als je dit emotioneel niet goed trekt. Probeer dan jezelf te vermaken, nieuwe sensuele plekjes te vinden.. Onafhankelijk zijn staat je (zoals altijd) goed! Geef jezelf dus eens een heerlijke Toy voor Kerst.

Leeuw:
24 juli t/m 23 augustus

Hii there Leeuw! Je kunt soms teveel plichtsgevoel hebben en kan je je daardoor niet richten op de dingen waar je juist iets aan hebt. Je kunt dingen nastreven, die niet reëel of nuttig voor jou zijn! Over het algemeen zal je sociaal erg sympathiek en liefdevol zijn, zowel naar een partner, vrienden als familie. Dit zal jullie door positieve energie samen brengen. Dit wordt een heel gezellige Kerst!

Maagd:
24 augustus t/m 23 september

Hello there Maagd! Dierbaren zijn belangrijk voor je en het is een belangrijke tijd om er voor mensen te zijn en ze steun te geven. Je zult een positieve karma over je hebben en zal er veel kracht door krijgen! Het is deze maand een heel goede periode voor nieuwe contacten en om allerlei dingen te ontdekken wat betreft privébezigheden. Je zult de neiging hebben deze maand extra uit te geven, dat mag maar doe dit met mate. Maak bijvoorbeeld een prioriteiten Kerst-lijstje!

Weegschaal:
24 september t/m 23 oktober

Hii Weegschaal! Je doet je best deze maand om relaxt te blijven, maar kan vooral bij dingen die anders gaan dan jij zou willen, erg heftig reageren. Er wordt aangeraden vooral je nieuwsgierigheid de vrije loop te laten en op zoek te gaan naar mensen en activiteiten om deze mee te delen! Singles zullen veel avontuur opzoeken, hou dus je geld goed in de gaten, want volgens mij zitten er gaten in je portemonnee..
Dat wordt een nieuwe dan voor Kerst.

Schorpioen:
24 oktober t/m 22 november

Hello Schorpioen! Deze maand zal een intense uitdaging zijn op gebied van de liefde en van financiën. Je hebt erg veel behoeften en als je niet te impulsief bent, kan je hier heel wat mee bereiken! Het voelt wel eens alsof je in de steek gelaten word en het zal daarom een periode zijn dat je goed op jezelf moet letten! Neem een heerlijk bad om tot rust te komen of geniet van een sensuele massage. Massage olie is het perfecte Cadeautje voor jouw onder de boom.

Wie is Maria?

marai sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”