Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Maria voorspelt jouw seksleven

Horoscoop Februari

Maria leest voor jou iedere maand de sterren.

Wat brengt de liefde in Februari?

Waterman:
21 januari t/m 18 februari

Hi there Waterman! Ten eerste… gefeliciteerd met je geboortemaand! Je zult veel zelf willen doen, waardoor je omgeving een beetje vergeet. Hierdoor zul je jezelf weer opnieuw leren kennen, op seksueel gebied kan dit nog wel eens zorgen voor veel verandering.

Vissen:
19 februari t/m 20 maart

Hello Vissen! Je voelt je sexy en blij met jezelf, dat gaat de goede kant op! Hierdoor zul je opvallen en moeilijk te vergeten zijn. Zorg dus dat je veel leuke activiteiten gaat doen en jezelf uit je comfortzone haalt. Dit heeft mogelijk een grote impact op je baan of bedrijf! Alles begint bij ideeën, zorg dat je ideeën op papier staan en ga er mee aan de slag

Ram:
21 maart t/m 20 april

Hi there Ram! Deze maand belooft veel goeds.. Je moet er wel echt voor gaan, maar dat zal niet heel moeilijk voor je zijn. Je persoonlijke wensen en behoeften wat betreft je carrière zullen op een rijtje gezet moeten worden om een strategie te bedenken en om deze te realiseren. Financieel ga je er weer een beetje op achteruit, als het voor je selfcare is dan is gaat het nog door de beugel, denk ik..

Stier:
21 april t/m 21 mei

Hi Stier! Je zult neigen naar comfort, dat zijn je vrienden en familie. Zorg dat je veel rust neemt deze maand, zodat je niet overspannen raakt.  Je bent inmiddels een harde werker, maar vergeet niet dat balans de key is tot succes. Ga er deze maand eens lekker op uit en beloon jezelf.

Tweeling:
22 mei t/m 21 juni

Hello Tweeling! Venus trekt deze maand tot 25 februari door je 9e huis van hoger onderwijs, verre reizen en andere culturen. Je zin in avontuur neemt hierdoor toe. Ook zul je neigen naar betekenisvolle relaties vol diepgang. Zoek connectie met mensen die de diepgang met jou delen. Je zult nieuwe mensen ontmoeten en daardoor voel jij je deze maand meer verbonden.

Kreeft:
22 juni t/m 23 juli

Hi there Kreeft! Deze maand zul je rekening moeten houden met hevige emoties die je zal voelen en beleven. Dat leidt niet altijd tot de beste beslissingen! Er zal ook onduidelijkheid en gedoe in een vriendschap of relatie kunnen ontstaan. De gebeurtenissen kunnen aanleiding zijn om serieuze veranderingen door te voeren.

Leeuw:
24 juli t/m 23 augustus

Hello there Leeuw! Je zult nieuwe ervaringen en nieuwe contacten willen leggen, met je sociale skills zal dit zeker lukken. Houd wel je vrienden en familie in je achterhoofd. Qua zelf bevrediging kun je weleens een nieuwe toy uitproberen, die geeft je tenminste wel iedere keer een echt orgasme..

Maagd:
24 augustus t/m 23 september

Hello Maagd! Passie en fantasie zijn versterkt deze maand. Door communicatie blijft je relatie met je partner stabiel en fijn! Je wilt meer aandacht besteden aan je partner en of gezin. Financieel zou ik deze maand oppassen met te veel uitgeven.

Weegschaal:
24 september t/m 23 oktober

Hi Weegschaal! Je persoonlijke wensen en behoeften wat betreft je carrière zullen op een rijtje gezet moeten worden en je zult een strategie bedenken. Je bent in staat om jezelf goed uit te drukken en te motiveren. Gebruik dit ook! Neem deze maand de tijd om een begin te maken aan een mooi pad.

Schorpioen:
24 oktober t/m 22 november

Hello there Schorpioen! Je zult er hard voor moeten werken om evenwicht te bewaren in je emoties. Dat is niet erg. Maar vraag je naasten op tijd om hulp. Dat kan moeilijk zijn maar weet dat zij er altijd voor je zullen zijn.

Boogschutter:
23 novomber t/m 22 december

Hi there Boogschutter! Je bent zelfstandiger en autonoom, emotioneel en mentaal stabiel. Seks wil je deze maand wild en uitdagend, precies hoe je je voelt! Om dit te behouden is het belangrijk dat je open staat voor het maken van afspraken, of dit nou met je partner is of met jezelf!

Steenbok:
22 december t/m 20 januari

Hello Steenbok! Doordat jij alles in de banen leidt zoals jij het wil, zul je je doelen bereiken. Zorg voor emotionele en mentale balans, zodat je niet je doelen opgeeft! Ga er lekker op uit met je naasten zodat je wat rust creëert, ook zul je diepere connecties kunnen maken deze maand, doordat jij je open stelt.

Wie is Maria?

marai sterrenbeeld horoscoop cupido“Hi, ik ben Maria en schrijf voor Cupido.nl maandelijks het Seks en Liefdes Horoscoop. Astrologie is mijn grote passie. Niet alleen lees ik graag in de sterren wat ons te wachten staat, maar ook zal ik aandacht geven aan speciale thema’s. Zoals welke sterrenbeelden passen goed bij elkaar? Welk sterrenbeeld gaat het meeste vreemd? Blijf je hierover graag op de hoogte? Volg Cupido dan op Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.”